Fotbal international

Maurizio Sarri nu va sta pe bancă la partida Juventus – Napoli. Care este motivul

31.08.2019 | 14:11
Maurizio Sarri nu va sta pe banca la partida Juventus  Napoli Care este motivul

Maurizio Sarri nu va sta pe bancă la partida dintre Juventus și Napoli. Tehnicianul italian are pneumonie și va rămâne acasă pentru a se trata corespunzător. Nici la meciul din prima etapă a campionatului nu a luat loc pe bancă, din același motiv. Staff-ul medical al campioanei Italiei a decis, împreună cu el, să nu vină la duelul dintre Juventus și fosta sa echipă, Napoli.

Maurizio Sarri va rata meciul Juventus – Napoli

Maurizio Sarri nu va sta pe bancă la meciul dintre Juventus și Napoli din cauza pneumoniei. Chiar dacă se află în perioada de recuperare a afecțiunii, tehnicianul i-a înfuriat pe șefii lui Juventus. Sarri a apărut într-o poză făcută de un suporter cu el, iar în fotografie se vedea cum ține un pachet de țigări în mână. Medicii i-au interzis să fumeze în perioada de refacere a pneumoniei, însă antrenorul nu s-a putut abține de la fumat.

Este bine cunoscut faptul că Maurizio Sarri fumează mult. În sezonul trecut când o antrena pe Chelsea, jurnaliștii englezi au dezvăluit că italianul fuma în medie 80 de țigări pe zi, dar erau momente când ajungea și la 100 de țigări fumate.

Maurizio Sarri fumând. Sursă foto: planetfootball.com
Maurizio Sarri fumând. Sursă foto: planetfootball.com

Accidentarea lui Chiellini îi schimbă planurile lui Sarri

Fundașul „de fier” al lui Juventus s-a accidentat la ultimul antrenament al echipei, înaintea confruntării cu Napoli. Giorgio Chielinni are ruptură de ligamente la genunchiul drept și va lipsi între 5 și 9 luni. Astfel, Maurizio Sarri va fi nevoit să îl titularizeze pe Matthijs de Ligt, pe care dorea să îl mai țină încă o lună pe bancă, cu scopul de a se adapta la stilul de joc al echipei. Totodată, Daniele Rugani, care era foarte aproape de a semna cu AS Roma, va rămâne în continuare la Juventus, fiind o soluție bună pentru apărare.

În prima etapă din Serie A, Juventus a câștigat cu 1-0 în deplasarea de la Parma. Unicul gol al meciului a fost înscris chiar de Giorgio Chiellini în minutul 21. Formația lui Maurizio Sarri speră să câștige campionatul pentru al 9-lea an consecutiv.

  • 60 de ani a împlinit Maurizio Sarri pe 10 ianuarie