Fotbal international

Maurizio Sarri, șocat de inconstanța lui Juventus: ”Trecem brusc de la o extremă la alta”

16.07.2020 | 11:54
Maurizio Sarri socat de inconstanta lui Juventus Trecem brusc de la o extrema la alta
ADVERTISEMENT

Antrenorul Maurizio Sarri s-a declarat șocat de inconstanța echipei Juventus Torino, după remiza din meciul cu Sassuolo, din etapa a 33-a din Serie A.

Campioana en-titre a Italiei a condus cu 2-0, apoia s-a văzut condusă cu 3-2 pentru a reveni și restabili egalitatea în întâlnirea cu formația lui Vlad Chiricheș.

ADVERTISEMENT

În ciuda remizei, Juventus a profitat de un nou pas greșit făcut de Lazio și păstrează un avans confortabil în fruntea clasamentului, care o scutește de griji cel puțin pentru moment.

Jocul lui Juventus îl șochează pe Maurizio Sarri

Deși este foarte aproape de câștigarea celui de-al nouălea titlu consecutiv în Serie A, jocul prestat de Juventus Torino îl șochează pe antrenorul Maurizio Sarri, care nu înțelege ce se întâmplă cu jucătorii săi.

ADVERTISEMENT

”Ne chinuim să avem o continuitate în joc, fizică şi mentală. Alternăm perioade bune cu momente de pasivitate. Trecem brusc de la o extremă la alta, mă lasă perplex modul în care Juve apare şi dispare din meci”, a spus tehnicianul, conform Gazzetta dello Sport.

”Păţesc asta aproape toate echipele, dar am înfruntat adversari într-o formă deosebită. Sassuolo poate deveni Atalanta din viitor, dacă o laşi să te paseze devine foarte periculoasă”, a continuat Sarri.

ADVERTISEMENT

”Nu-mi explic cum au trecut atâtea mingi de mijlocaşi, cât de uşor au ajuns în careul nostru. Avem potenţial mare, însă trebuie să fim mai echilibraţi, fără să pierdem calităţile”, a încheiat antrenorul ”Bătrânei Doamne”.

Deși mai are doi ani de contract, Maurizio Sarri nu a reușit să-i impresioneze pe șefii lui Juventus și ar putea să-și piardă postul la finalul sezonului. Extrem de realişti, preşedintele Andrea Agnelli şi cei doi oameni cheie din conducere, Pavel Nedved şi Fabio Paratici, lucrează deja la o listă cu numele unor posibili antrenori pentru sezonul viitor.

ADVERTISEMENT

Șansa lui Sarri să rămână și din toamnă la Juventus este să câștige Champions League. Torinezii urmează să întâlnească acasă Olympique Lyon în manșa retur a optimilor de finală, după ce a pierdut turul, scor 0-1. O calificare în Final 8 i-ar pune pe torinezi în poziția să joace în sferturi cu învingătoarea dintre Manchester City și Real Madrid.

ADVERTISEMENT