Sport

Maurizio Sarri, temător înainte de Lazio – CFR Cluj: „Te costă mult să fii superficial”. Ce jucător a remarcat

Maurizio Sarri se așteaptă la un joc dificil în întâlnirea Lazio - CFR Cluj și crede că rezultatele nefavorabile ale campioanei României au venit într-un anumit context.
15.02.2023 | 18:17
Maurizio Sarri temator inainte de Lazio  CFR Cluj Te costa mult sa fii superficial Ce jucator a remarcat
Maurizio Sarri se așteaptă la un joc dificil în întâlnirea Lazio - CFR Cluj și crede că rezultatele nefavorabile ale campioanei României au venit într-un anumit context. Sursă foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Ardelenii au ajuns la Roma pentru confruntarea din play-off-ul pentru optimile de finală ale Conference League, iar Neluțu Varga i-a însoțit pe jucători și a avut alături 50 invitați speciali.

Maurizio Sarri, analiză înaintea partidei Lazio – CFR Cluj

În conferința de presă susținută înaintea meciului Lazio – CFR Cluj, programat joi, 16 februarie, de la ora 22:00, antrenorul Maurizio Sarri a vorbit despre calitatea jucătorilor lui Dan Petrescu și a precizat că nu se pune problema să-și subestimeze adversarul.

ADVERTISEMENT

”În cupele europene toate meciurile sunt echilibrate, nu există jocuri care să nu fie dificile. Dacă am gândi așa, ne-am face vinovați de superficialitate. Este inutil să ne gândim la numele unei echipe în această fază.

La nivel european apar competiții strânse, la limită din punct de vedere fizic. A aborda o dublă manșă crezând că va fi simplu este ceva superficial, care costă scump. Ca orice competiţie europeană, trebuie respectată şi o vom face.

ADVERTISEMENT

Am văzut ultimele meciuri ale Clujului, au fost condiționate de vreme. Teren înghețat, zăpadă, vânt. Au doi-trei jucători de nivel ridicat, inclusiv puternicul Krasniqi. Unii mi s-au părut puternici și pregătiți pentru orice”, a declarat Sarri, conform site-ului lalaziosiamonoi.it.

Sarri a păstrat suspansul în privința primului ”11”

Tehnicianul italian a dezvăluit că nu a stat de vorbă cu fundașul Ștefan Radu înaintea partidei cu CFR Cluj, deoarece jucătorul român se află la recuperare în urma unei accidentări care îl face indisponibil pentru întâlnirea din Conference League.

ADVERTISEMENT

”Ștefan Radu nu este cu noi pentru că este în mâinile staff-ului medical. Nu am avut prea multe informaţii despre CFR, dar i-am studiat. Au doi-trei jucători de nivel internaţional.

Campionatul ne poate oferi acces la venituri mai mari şi pentru un club este important. Dacă vorbim despre aspectul sportiv, o competiţie europeană trebuie să ne intereseze. Voi face alegerile în funcţie de oboseala jucătorilor. Încă nu ştiu cine va juca în poartă”, a mai spus Maurizio Sarri.

ADVERTISEMENT

FANATIK a anunțat în exclusivitate că selecționerul naționalei României, Edi Iordănescu, va merge să asiste din tribune la confruntarea programată pe Stadio Olimpico din Roma. Obiectivul acestuia este să monitorizeze evoluția jucătorilor lui CFR Cluj, pe care-i are în vedere pentru campania preliminariilor Euro 2024, al cărei start va avea loc peste numai o lună.

ADVERTISEMENT