Fotbal international

Mauro Icardi, cadouri de lux pentru colegii lui înainte de Tottenham – Inter! “Fără voi nu ar fi fost posibil” Foto

28.11.2018 | 13:10
Mauro Icardi cadouri de lux pentru colegii lui inainte de Tottenham  Inter Fara voi nu ar fi fost posibil Foto

Mauro Icardi le-a oferit câteva cadouri de lux colegilor lui înainte de meciul Tottenham – Inter. Recent, atacantul argentinian a primit trofeul pentru cel mai bun marcator al sezonului trecut din Serie A, când a înscris 29 de goluri, şi a ţinut să le mulţumească coechipierilor pentru această performanţă.

Fotbalistul de 25 de ani le-a făcut cadou câte un ceas Rolex colegilor de echipă şi a postat mai multe fotografii pe contul personal de Instagram. “Cu siguranță eu nu voi uita titlul de golgeter din sezonul trecut. Dar nu voiam să am această amintire de unul singur, pentru că fără voi nu ar fi fost posibil”, a fost mesajul lui Mauro Icardi care a acompaniat poza în care jucătorii lui Inter au fost fotografiaţi alături de cadourile de lux. VEZI IMAGINILE SUS ÎN GALERIA FOTO.

Mauro Icardi, cadouri de lux pentru colegii lui înainte de Tottenham – Inter. Nu i-a uitat pe foştii colegi

Mauro Icardi a împărţit cadouri de lux înainte de meciul Tottenham – Inter şi le-a transmis şi foştilor colegi, care au plecat în vară de la echipă, că îşi vor primi ceasurile cât de curând. Astfel, Yuto Nagatomo, Eder, Davide Santon, Rafinha sau Joao Cancelo au fost asiguraţi de atacantul argentinian că se vor bucura de noile ceasuri Rolex.

Tottenham – Inter se joacă miercuri, de la ora 22:00, în etapa a 5-a din Grupa B a Ligii Campionilor. Formaţia italiană ocupă locul doi în clasament, cu şapte puncte obţinute în patru etape, în timp ce englezii sunt pe a treia poziţie, cu trei puncte mai puţin. În cazul în care vor obţine o victorie, jucătorii antrenaţi de Luciano Spalletti se vor califica în optimile de finală ale Ligii Campionilor. În tur, Inter a câştigat pe teren propriu, scor 2-1, graţie golurilor marcate de Mauro Icardi şi Matias Vecino în ultimele minute ale meciului. Christian Eriksen a înscris singurul gol al formaţiei din capitala Angliei în partida disputată în prima etapă din Grupa B a Ligii Campionilor.

Mauro Icardi, cadouri de lux pentru colegii lui înainte de Tottenham - Inter. Matias Vecino a primit un ceas Rolex
Mauro Icardi, cadouri de lux pentru colegii lui înainte de Tottenham – Inter. Matias Vecino a primit un ceas Rolex
Tags: