Mauro Icardi dă în judecată Inter ca să revină în echipă! Cere şi daune FABULOASE!

Sorin Dumitrescu   
în Serie A
31/08/2019, 10:28
Mauro Icardi dă în judecată Inter ca să revină în echipă! Cere şi daune FABULOASE! GALERIE FOTO
Mauro Icardi atacă Interul în justiţie

Mauro Icardi atacă Inter! Fostul golgeter al nerazzurilor a decis să ia o atitudine de forţă faţă de conducerea clubului milanez. Mai sunt puţine ore din perioada de mercato şi se părea că pe ultima sută de metri argentinianul ar fi înţeles că pentru el cea mai înţeleaptă decizie ar fi fost să plece, având două oferte foarte bune din afara Italiei.

Mauro Icardi cere reintegrarea în lotul lui Inter şi daune de 1,5 milioane euro

Una este din Ligue 1, de la AS Monaco, echipă care are nevoie de disperare de golurile lui Icardi, pentru a ieşi din zona subsolului, unde se afla la acest început de sezon şi unde a stat tot campionatul trecut. iar cea de-a doua chiar ar fi reprezentat soluţia perfectă, pentru că jucătorul este dorit de Diego Simeone la Atletico Madrid, echipă care se bate la titlu în La Liga şi care joacă în Champions League.

După ultimele declaraţii date de jucător zilele precedente se părea că acesta ar fi decis că e mai bine pentru toată lumea să plece de la Milano, iar destinaţia urma să fie în Principatul Monaco din două motive: nu ar fi existat exigenţa unui antrenor ca Diego Simeone şi în Principat există o relaxare fiscală ca în puţine alte locuri în Europa.

Mauro Icardi avea oferte de la Monaco şi de la Atletico Madrid

Preferă războiul cu Inter decât să plece la Monaco sau Atletico Madrid

Însă, surpriză mare pentru şefii lui Inter, care s-au trezit pe masă cu un document oficial redactat de reprezentanţii legali ai argentinianului în instanţă şi prin care pe un ton imperativ se solicită reintegrarea imediată jucătorului în lotul lui Inter şi acordarea sumei de 1,5 milioane euro drept daune pentru stressul care i-a fost creat!

Mauro Icardi a fost chemat de Antonio Conte la pregătiri, dar numai pentru partea fizică. În momentul în care noul antrenor al Interului începea partea tactică a antrenamentului Icardi era poftit să plece. Jucătorul consideră această decizie o atitudine discriminatorie şi în consecinţă a cerut să participe la antrenamente de la început până la sfârşit.

Închide ×