Fotbal international

Mauro Icardi la PSG până în 2024! Câţi bani încasează Inter şi ce salariu va avea jucătorul la campioana Franţei. Italienii au anunțat oficial despărțirea de argentinian

31.05.2020 | 14:32
Mauro Icardi la PSG pana in 2024 Cati bani incaseaza Inter si ce salariu va avea jucatorul la campioana Frantei Italienii au anuntat oficial despartirea de argentinian
ADVERTISEMENT

Mai lipseşte doar de pus semnătura şi parafa pe contract pentru a deveni oficial transferul definitiv al atacantului argentinian Mauro Icardi de la Inter la PSG. Cele două părţi au bătut palma spre sfârşitul săptămânii şi, cel puţin momentan, toată lumea e mulţumită.


UPDATE, 31 mai, ora 14:33 / Inter a anunțat oficial despărțirea de Mauro Icardi, printr-un comunicat pe rețelele de socializare: „Inter Milano anunță prin această cale transferul lui Icardi la formația franceză PSG.

ADVERTISEMENT

Clubul nostru îi mulțumește lui Mauro pentru cei 6 ani petrecuți la club. Îi urăm mult succes în continuare în cariera sa frumoasă”.


ȘTIRE INIȚIALĂ:

Mauro Icardi rămâne la PSG până în 2024

Mauro Icardi va juca la PSG până în vara anului 2024. Argerntinianul a evoluat deja un sezon în capitala Franţei, sub formă de împrumut, şi conducerea campioanei din Hexagon a decis, la propunerea directorului sportiv Leonardo, achiziţionarea definitvă a jucătorului, ca înlocuitor al uruguayanului Edinson Cavani, despre care se spune că va semna tocmai cu Inter, fiind liber de contract!

ADVERTISEMENT

Momentan, cele două părţi şi jucătorul par a fi supermulţumite. Inter va încasa 50 de milioane de euro în trei tranşe, la care se adaugă alte opt milioane din bonusuri, fie de la performanţele jucătorului, fie din obiectivele echipei. Aşadar, un mare plus pentru milanezi, care au scos o sumă foarte bună de pe urma unui jucător care niciun moment nu mai intra în planurile lor.

Va avea un salariu de 10 milioane de euro net pe an

Mulţumiţi sunt şi francezii. Au un înlocuitor de top pentru Cavani şi au reuşit să reducă suma de plată stabilită vara trecută pentru un transfer definitiv, 70 de milioane, cu un procent de 17 la sută.

ADVERTISEMENT

Satisfăcuţi sunt şi Mauro Icardişi celebra sa soţie Wanda Nara, agentul său. Jucătorul va avea un salariu net anual de 10 milioane de euro, ceea ce la Inter niciodată argentinianul nu ar fi ajuns să aibă.

Ce clauză este pentru revânzarea jucătorului în Italia

În plus, cele două părţi au mai stabilit în cadrul contractului că dacă PSG se va decide să îl revândă pe Icardi la o echipă din fotbalul italian, automat Inter va mai încasa alte 15 milioane euro.

ADVERTISEMENT

Se încheie aşadar aventura lui Mauro Icardi la Inter. Sosit în 2013 de la Sampdoria, argentinianul a devenit foarte repede idolul tribunelor, marcând multe goluri.

Şantajul ratat al Wandei Nara

Însă relaţia sa cu clubul s-a stricat definitiv din cauza Wandei Nara, cea care fiindu-i şi agent, a intrat în conflict cu oficialii clubului, cerând mărire de salariu altminteri îl va duce pe Mauro la alt club.

Această soluţie de şantaj a fost cea mai proastă idee, pentru că iremediabil relaţia dintre Icardi şi club s-a stricat, iar tentativele soţiei sale de a da înapoi şi a face tot felul de declaraţii de iubire pentru culorile nerazzurre nu au mai avut nici un efect.

Antonio Conte nici nu a vrut să audă de Icardi

Antrenorul Antonio Conte, care doreşte linişte în vestiar, a spus că şi dacă Icardi are 6,5 milioane de urmăritori pe Instagram şi Twitter şi Wanda Nara cam la fel, ceea ce ar fi însemnat un mare bonus pentru Inter, preferă să nu existe surse de conflict şi cere ca jucătorul să fie vândut. Ceea ce s-a şi întâmplat acum.

  • 188 de meciuri a jucat Icardi la Inter şi a marcat 111 goluri
  • 20 de meciuri are Icardi în tricoul lui PSG şi 11 goluri marcate
ADVERTISEMENT