Sport

Mauro Icardi nu vrea să renunțe la Wanda Nara. Gestul disperat al fotbalistului lui Galatatasaray. Foto

Mauro Icardi (29 de ani), atacantul împrumutat de PSG la Galatasaray, nu a trecut peste divorțul de Wanda Nara (36 de ani).
07.01.2023 | 07:38
6 ani au fost căsătoriți Wanda Nara și Mauro Icardi. Sursă foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Wanda Nara a divorțat în direct de Mauro Icardi, însă atacantul în vârstă de 29 de ani nu o poate uita și vrea să se întoarcă la el.

Mauro Icardi o vrea înapoi pe Wanda Nara. Cum l-a înnebunit modelul

Mauro Icardi și Wanda Nara au avut parte de o relație tumultoasă, care a făcut înconjurul presei internaționale, însă povestea e departe de a fi încheiată.

ADVERTISEMENT

Fotbalistul împrumutat de PSG în Turcia speră că se împăca cu fosta lui soție. Wanda Nara a participat de curând la un concert al lui David Guetta și a postat mai multe fotografii într-o rochie mulată care i-au pus cel mai bine în evidență formele și care l-a înnebunit pe Mauro Icardi.

Acesta nu s-a putut abține și a comentat pe Instagram la poza fostei sale iubite: „Bomba mea sexy! Te iubesc!”.

ADVERTISEMENT

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Wanda nara (@wanda_nara)

Mauro Icardi o bombardează pe Wanda Nara cu mesaje: „Nu o face pe fraiera”

Mauro Icardi are doi copii împreună cu Wanda și o vrea cu orice preț înapoi și îi lasă frecvent mesaje: „Nu o face pe fraiera”, „Fostul, fostul, dar mă înnebunești cu apeluri video”, au fost doar două dintre replicile fotbalistului argentinian.

Wanda Nara e considerată una dintre cele mai sexy femei din lume
Wanda Nara e considerată una dintre cele mai sexy femei din lume

Cu toate acestea, Mauro Icardi și-a adus aminte și de lucrurile rele pe care i le-a făcut Wanda Nara: „Ești cea mai toxică persoană sau nu?”, a întrebat-o retoric pe fosta lui impresară.

ADVERTISEMENT

Mauro Icardi trece printr-un moment mai dificil din carieră și a jucat doar șase meciuri la Galatasaray. Vârful mai are contract cu PSG până în vara lui 2024.

Cu toate acestea, a reușit să înscrie de patru ori și să ofere alte trei pase decisive. Jucătorul este evaluat la 17,5 milioane de euro conform Transfermarkt.

ADVERTISEMENT

Wanda Nara nu vrea să se mai împace cu Mauro Icardi: „Nu pot să mai rezist”

Wanda Nara a explicat la o televiziune de ce a decis să divorțeze de Mauro Icardi: „Carmen, am venit aici în Argentina pentru că divorțez de Mauro. Mă ocup de asta, mai stau câteva zile și apoi vin să te scot în oraș.

Mă ocup de câteva lucruri legate de divorț, pentru că nu pot să mai rezist și pentru că am decis să fac acest pas”, a declarat sexy-impresara conform Mundo Deportivo.

ADVERTISEMENT