Sport

Mauro Icardi și Wanda Nara s-au împăcat. Atacantul lui PSG a mers la Milano să-și vadă soția

Mauro Icardi și Wanda Nara, unul dintre cele mai mediatizate cupluri din lumea fotbalului, s-au despărțit după un scandal de infidelitate.
18.10.2021 | 09:01
Mauro Icardi si Wanda Nara sau impacat Atacantul lui PSG a mers la Milano sasi vada sotia
Wanda Nara Mauro Icardi
ADVERTISEMENT
18-10-2021
06:01

Icardi s-a împăcat cu soția sa

Atacantul echipei PSG, Mauro Icardi, și soția sa Wanda Nara s-ar fi împăcat, după ce argentinianca anunțase despărțirea din cauza infidelității fotbalistului.

Conform Corriere della Sera, jucătorul s-ar fi învoit de la antrenamentul de duminică al formației sale și a mers la Milano pentru a fi alături de superba sa soție, care plecase în grabă cu un avion privat, alături de cinci copii, din capitala Franței.

Icardi a postat pe rețelele de socializare o fotografie în care cei doi apar zâmbind, iar fotbalistul a pus la mesaj mai multe inimoare, ceea ce arată că pacea s-a reinstaurat în familie.

Wanda Nara Mauro Icardi despărțire

Argentinianca de 34 de ani a ieșit în față când a început să-l impresarieze pe atacantul de la PSG și a negociat la sânge cu fostul club al fotbalistului, Inter Milano.

Cei doi au mai trecut printr-o perioadă dificilă la începutul anului 2018, atunci când au fost aproape de o separare.

ADVERTISEMENT

Wanda Nara s-a despărțit de Mauro Icardi

La trei ani și jumătate de la acea poveste, Mauro Icardi și Wanda Nara au ajuns din nou într-un punct critic și sexy impresara anunță despărțirea de internaționalul argentinian, alături de care are două fete.

Conform site-ul fanpage.it, frumoasa blondă a decis să pună capăt căsătoriei cu Icardi după ce a aflat că acesta o înșală cu una dintre prietenele ei, Eugenia ”La China” Suarez, cântăreață și actriță bine cunoscută în America de Sud și apropiată de cuplu.

ADVERTISEMENT

”O altă familie pe care ai distrus-o din cauza unei cățele”, a fost mesajul plin de furie postat de Wanda Nara pe Instagram, dar pe care l-a șters apoi, nu înainte de a înceta să-și urmărească soțul pe rețelele de socializare.

Impresara a confirmat despărțirea

Încetarea relației dintre cei doi a fost confirmată de Wanda Nara printr-un mesaj trimis jurnalistului argentinian Ker Weinstein. ”Ne-am separat”, a scris impresara, întărind astfel întreaga poveste.

ADVERTISEMENT

Mauro Icardi și Wanda Nara au împreună două fete, Isabella și Francesca, dar alături de ei au crescut și cei trei băieți ai blondei din căsnicia anterioară cu fotbalistul Maxi Lopez, Valentino, Costantino și Benedict.

Wanda Nara s-a despărțit de Maxi Lopez în 2013. Povestea cu fostul fotbalist al Barcelonei, bun prieten al lui Icardi, s-a încheiat prost cu acuzații reciproce, plângeri, și o luptă în instanță pentru custodia și educația copiilor.

ADVERTISEMENT

Nara, acuzată că l-a înșelat pe Icardi

La doar șase luni de la despărțirea de Maxi Lopez, Wanda Nara s-a căsătorit cu Mauro Icardi și împreună decid ca frumoasa blondă să se ocupe de cariera fotbalistului care în acel moment se afla pe val.

În 2018, Icardi și Nara au trecut cu bine peste un scandal monstruos, după ce o publicație mondenă din Italia a dezvăluit că are o înregistrare audio din momentul în care Wanda și-ar fi înșelat soțul cu coechipierul acestuia Marcelo Brozovic. După o perioadă de tăcere, cei doi au dezmințit informația și i-au acționat în judecată pe cei care au lansat zvonul.

Maria Eugenia Suarez Riveiro, în vârstă de 29 de ani, este actriță, cântăreață și model. Ea are trei copii, Rufina (8 ani) dintr-o relație cu actorul Nicolas Cabre, Magnolia (3 ani) și Amancio (1 an) dintr-o altă poveste de dragoste cu actorul Benjamin Vicuna.

ADVERTISEMENT