Sport

Wanda Nara l-a pus la colț pe Mauro Icardi. Acum, și din punct de vedere financiar! Fotografii incendiare

Chiar dacă șeicii îl plătesc foarte bine, Mauro Icardi, atacantul lui PSG, nu-i poate face față, când vine vorba despre venituri, soției sale, Wanda Nara, catalogată drept o adevărată mașinărie de făcut bani.
13.05.2022 | 21:59
Wanda Nara la pus la colt pe Mauro Icardi Acum si din punct de vedere financiar Fotografii incendiare
Afacerile sale, veniturile ca influencer, dar și banii primiți de la fostul soț, Maxi Lopez, fac ca Wanda Nara să câștige, lunar, mai bine decât soțul său, Mauro Icardi. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Mauro Icardi nu se poate plânge de statutul său financiar, fiind extrem de bine plătit de PSG, însă este pus în umbră de soția sa, Wanda Nara. Aceasta îl depășește la capitolul venituri lunare. Și, mai mult, tocmai s-a ales și cu o proprietate de 2 milioane de euro.

O mașină de făcut bani și un exemplu de studiat, este catalogată Wanda Nara

500.000 de dolari pe lună câștigă Mauro Icardi la PSG. Acolo unde, în principiu, singura sa nemulțumire poate să fie legată de faptul că nu este folosit cu regularitate.

ADVERTISEMENT

Însă Wanda Nara, soția sa, care-i este și impresar, îl eclipsează la capitolul venituri. Lucru dezvăluit, potrivit El Mundo Deportivo, de avocatul Mauricio D’Alessandro, un apropiat al celor doi, la emisiunea Intrusos (”Intrușii”).

Wanda Nara business

”Mauro Icardi câștigă 500.000 de euro pe lună, în timp ce Wanda îi ia 250.000. Plus cei 12.500 pe care Maxi Lopez îi plătește pentru cei 3 copii, deci are un total de 262.500, mai mult ca Icardi. Este un exemplu de studiat”, a spus acesta.

ADVERTISEMENT

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Wanda nara (@wanda_nara)

Dar nu este totul. Wanda Nara, un model recunoscut la nivel internațional, este un influencer de succes. Contul său pe Instagram, cu 12,5 milioane de urmăritori, este o altă sursă de venituri, din publicitate.

Wanda Nara reclama

Alte venituri vin din contractele semnate pentru activitatea sa TV, ca prezentator de show, dar și ca invitat special în mai multe producții de succes. În plus, la finele anului trecut, a semnat și un contract cu Netflix.

ADVERTISEMENT

Wanda Nara reclama

În plus, femeia de afaceri tocmai și-a lansat propriul brand de cosmetice în țara natală. Și a anunțat deja că foarte curând se va extinde la nivel global, primul pas fiind Europa. Evident, va profita de faptul că Parisul reprezintă un nume reprezentativ pe această piață.

Wanda Nara 1

Casă de două milioane, în Santa Barbara, de la fostul soț, Maxi Lopez

Lucrurile nu se opresc însă aici. Wanda Nara tocmai ce a ajuns la un consens, la tribunal, cu fostul jucător al Barcelonei, Maxi Lopez. Cu care a fost căsătorită până în 2013.

ADVERTISEMENT

Argentinianul va trebui să plătească pensie alimentară pentru cei trei băieți îi au în comun până când vor împlini 21 de ani. În plus, casa pe care o împărțeau în țara Santa Bárbara este, de acum înainte, pe numele Wandei.

ADVERTISEMENT