Max Allegri lasă Juve pentru Chelsea? Englezii anunţă mutarea iminentă pregătită de Abramovici

Victor Paun   
in Fotbal international
03/04/2018, 12:23
Max Allegri lasă Juve pentru Chelsea? Englezii anunţă mutarea iminentă pregătită de Abramovici

Antonio Conte are zilele numărate la Chelsea. Tensiunile dintre manager şi conducerea clubului, dar şi rezultatele din Premier League, unde Chelsea se află pe poziţia a cincea, la opt puncte de un loc de Champions League, dau tot mai mult de înţeles că italianul se va despărţi în vară de gruparea londoneză. De această despărţire ar putea profita un alt italian, Max Allegri, care şi-a exprimat recent dorinţa de a antrena în Anglia.

Jurnaliştii de la The Sun scriu că atunci când a fost întrebat despre planurile de viitor, Allegri a răspuns că nu vrea să mai audă de Italia. “Voi merge sigur peste hotare. În Italia s-au încheiat socotelile”, a declarat antrenorul lui Juventus. Între timp, italianul se pregăteşte de duelul din această seară cu Real Madrid, în meciul tur al sferturilor de finală. Un succes şi o eventuală calificare în semifinale ar cântări enorm în decizia şefilor lui Chelsea de a-l aduce pe Allegri la culb în vară. În campionat, antrenorul şi-a condus echipa impecabil. Juventus se află pe primul loc şi are 4 puncte avans faţă de singura echipă care îi mai poate face probleme pe final de sezon, Napoli.

Învaţă engleză şi visează să antreneze o echipă naţională

Nu ar fi pentru prima dată când Allegri îi calcă pe urme lui Conte. După ce Conte s-a despărţit de Juventus în 2014 pentru a prelua naţionala Italiei, pe bancă i-a urmat Allegri. Iar Max are vise mari: vrea să antreneze o echipă naţională peste câţiva ani. “Probabil voi mai antrena echipe de club cinci sau şase ani, apoi mi-ar plăcea să fiu antrenorul unei naţionale”, a declarat italianul pentru The Daily Telegraph. Pentru a fi sigur că nu va întâmpina dificultăţi la Londra, Allegri a luat deja primele măsuri: s-a apucat să înveţe limba engleză.

Ştirea MOMENTULUI

Liverpool – PSG 3-2. Firmino le aduce victoria „cormoranilor” în meciul serii din Champions League. Video

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×