ADVERTISEMENT
Carousel hot news

Max Nicu a semnat cu U Cluj. Cine l-a convins să vină în ţară

În vîrstă de 31 de ani, internaţionalul român Maximilian Nicu a semnat astăzi cu U Cluj. Mijlocaşul cu 3 selecţii la naţională s-a transferat cu statutul de jucător liber de contract, după...
Autor: George Nistor | 15.01.2014 | 14:48
Max Nicu a semnat cu U Cluj. Cine l-a convins să vină în ţară

În vîrstă de 31 de ani, internaţionalul român Maximilian Nicu a semnat astăzi cu U Cluj. Mijlocaşul cu 3 selecţii la naţională s-a transferat cu statutul de jucător liber de contract, după ce în vară şi-a reziliat contractul cu formaţia din liga secundă germană, TSV 1860 Munchen.

ADVERTISEMENT

Jucătorul va evolua timp de 6 luni în tricoul şepcilor roşii, cu posibilitatea de prelungire a angajamentului.

“Este meritul lui Vlad că am venit la Cluj, m-a convins că pentru mine e cel mai bine să vin aici şi să joc. Nu o să fie foarte greu să mă adaptez, am fost în România şi cînd jucam cu naţionala. Îmi doresc să revin la forma de acum doi ani. În ultimul an m-am antrenat singur şi îmi lipseşte activitatea competiţională. Nu cred că venirea mea la U Cluj e un pas înapoi în carieră.

ADVERTISEMENT

Ştiu că U are o istorie importantă, o să am timp să învăţ. Am auzit că există derby-ul local cu CFR Cluj, dar important e şi primul meci pe care o să îl avem cu Steaua, unde sperăm să ne impunem. Ştiu că s-a întors Mutu în ţară, cred că repatrierea jucătorilor importanţi face campionatul mai interesant”, a spus Nicu la conferinţa de presă.

70 de meciuri a jucat Max Nicu în Bundesliga

ADVERTISEMENT

La formaţia de pe Someş va purta numărul 8

375.000 de euro este cota lui Nicu pe transfermarkt.com

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!