Pariuri sportive

Max Profețiile lui Mitică Dragomir pentru meciurile de baraj din week-end. Pariază pe un fundaș central!

Mitică Dragomir a oferit profeții sigure pentru meciurile de baraj din week-end. „Oracolul de la Bălcești” merge pe mâna unui fundaș central în CS Miovani - FC Botoșani.
23.05.2024 | 20:55
Max Profetiile lui Mitica Dragomir pentru meciurile de baraj din weekend Pariaza pe un fundas central
Max Profețiile lui Mitică Dragomir pentru meciurile de baraj din week-end. Pariază pe un fundaș central! . sursă foto: Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Play-off-ul și play-out-ul au ajuns la sfârșit, însă au rămas baraje de disputat în SuperLiga înaintea turneului final din Germania. Mitică Dragomir a oferit cele mai tari ponturi pentru Universitatea Craiova – U Cluj și CS Mioveni – FC Botoșani.

Max Profețiile lui Mitică Dragomir pentru meciurile de baraj din week-end. Pariază pe un fundaș central!

U Cluj a învins Oțelul Galați cu 2-0, iar trupa lui Ioan Ovidiu Sabău se pregătește de barajul cu Universitatea Craiova. „Alb-albaștrii” au pus în vânzare și biletele pentru ultima confruntare a sezonului pe stadionul „Ion Oblemenco”.

ADVERTISEMENT

Mitică Dragomir susține că Universitatea Craiova nu va avea probleme la baraj cu U Cluj, chiar dacă „șepcile roșii” nu știu ce înseamnă înfrângerea împotriva „juveților”. „Oracolul de la Bălcești” a venit cu o profeție de excepție și la CS Miovani – FC Botoșani.

Fostul șef de la LPF spune că Ignat va fi cel mai bun stoper în barajul cu FC Botoșani. Internaționalul român este împrumutat în Liga 2 de Rapid București, iar Mitică Dragomir îl vede drept un tânăr jucător cu potențial imens.

ADVERTISEMENT

„1 la Universitatea Craiova – U Cluj. Sa facă ocolul țării să doarmă la mine la hotel? Nu văd o surpriză, Craiova e echipă bună. Pariez că fundașul central dat de Rapid la Mioveni este mai bun decât toată apărarea Rapidului.

Îl cunosc pe Cristi Ignat de când era la echipa Juniorul, el este moldovean din Republica Moldova. Are 1,97 înălțime, a jucat titular și este un jucător trăsnet. E titular la echipa națională, să știi că 1-0 nu e o asigurare pentru FC Botoșani”, a spus Mitică Dragomir.

ADVERTISEMENT

Costel Gâlcă a schimbat fața Universității Craiova! Mihai Rotaru se gândește la titlu în sezonul viitor

Mihai Rotaru s-a dezlănțuit după Universitatea Craiova – Sepsi OSK și a dezvăluit că are speranțe mari la titlu pentru sezonul următor. Acționarul „alb-albaștrilor” este încântat de rezultatele lui Costel Gâlcă, care a schimbat fața oltenilor într-un timp scurt.

„Mă bucur pentru băieți, pentru Costel. A scos o medie de 2,16 puncte de când a venit. În play-off! E o medie extraordinară de puncte! E o medie care te face campion. Dacă păstrăm media asta, avem șanse mari să fim campioni.

ADVERTISEMENT

Am sperat la locul 2, fără discuție, dar ce să comentez? N-am urmărit meciul CFR – Farul. Cel mai urât ar fi fost să câștige Farul, iar noi să nu câștigăm. Locul 3 îndulcește puțin amarul. Aveam o Cupă a României, care era obiectivul, și podiumul.

Cupa nu am luat-o, dar am prins podiumul. Ar fi fost frumos să prindem după 4 ani poziția de vicecampioană, dar asta e istoria. Bană e la noi de la 10-11 ani, un jucător care acum scoate capul. Trebuie să le dăm încredere, continuitate și să avem grijă de ei”, spunea Rotaru.

Max Profețiile lui Mitică Dragomir pentru meciurile de baraj din week-end

ADVERTISEMENT