Pariuri sportive

Max Profețiile lui Mitică Dragomir pentru prima etapă din play-off. Un singur „solist”!

Dumitru Dragomir, profeții surpriză pentru prima etapă din play-off-ul SuperLigii, care va avea loc în perioada 15-17 martie.
14.03.2024 | 15:57
Max Profetiile lui Mitica Dragomir pentru prima etapa din playoff Un singur solist
Profețiile lui Dumitru Dragomir pentru prima etapă din play-off-ul SuperLigii. foto: colaj Fantatik
ADVERTISEMENT

Gata cu joaca, începe lupta pe puncte adevărate în SuperLiga. Vineri, 15 martie, se dă startul play-off-ului din actualul sezon, iar „Oracolul” Dumitru Dragomir ne oferă, așa cum ne-a obișnuit, Max Profețiile sale pentru cele trei partide din prima etapă.

Max Profețiile lui Mitică Dragomir pentru prima etapă din play-off. Ce joacă la Rapid – Farul și CFR Cluj – Universitatea Craiova

Lupta la titlu în SuperLiga pare relansată după ce Rapid a surclasat liderul FCSB în derby-ul de sâmbătă seara, însă Dumitru Dragomir e convins că tot echipa lui Gigi Becali pleacă având prima șansă.

ADVERTISEMENT

„Nea Mitică, cine ia titlul până la urmă?”, l-a provocat moderatorul Horia Ivanovici, iar răspunsul „Oracolului” a fost fără ezitare. „Becali! Becali…”, spune sigur pe el Dumitru Dragomir la MAX PROFEȚIILE LUI MITICĂ, emisiune transmisă LIVE numai pe site-ul FANATIK.RO în fiecare luni, de la ora 13:30.

„Hai să vedem ce le spui pariorilor de la Maxbet pentru cele trei meciuri din prima etapă din play-off. Fii atent aici… Vineri e primul meci, în Giulești. 15.000 de oameni, dar probabil că ar trebui să fie stadionul de 50.000, Rapid – Farul… Bergodi contra Hagi. Ce punem la Maxbet?”, și-a început Ivanovici tirul provocărilor.

ADVERTISEMENT

„1X”, replică Dragomir, cota pentru acest pronostic fiind de 1,21. „Îi bate Rapidul?”, vrea să fie sigur moderatorul, care plusează cu un solist, dar Nea Mitică merge în continuare la siguranță: „1X”.

„Sâmbătă, la Cluj, Mutu contra Craiovei lui Rotaru. CFR Cluj – Universitatea Craiova, Neluțu Varga versus Mihai Rotaru”, este următorul meci din prima etapă a play-off-ului despre care e invitat fostul președinte al LPF să-și dea cu părerea la MAX PROFEȚIILE LUI MITICĂ, emisiune pe care o puteți viziona și în premieră pe canalul de YouTube Fanatik și pe pagina de Facebook Horia Ivanovici în fiecare miercuri, de la ora 10:30.

ADVERTISEMENT

„12”, vine Dragomir cu „surpriza” de cotă 1,37.  „Serios? A început să-ți facă Universitatea Craiova cu ochiul? Ți-a plăcut? Cum ți s-a părut Mitriță? E jucător de națională? ”, l-a contrat moderatorul Horia Ivanovici.

„A doua repriză mi-a plăcut cum a jucat. Da, Mitriță poate să joace la națională. A dat lobul ăla cu stângul, fii atent aici… Deci cu stângul, din viteză, și el e dreptaci. Eeeee… A venit pe turnantă și celălalt, pe care l-a băgat în repriza a doua. Fostul lor jucător mare… Ivan… Băi, ce bine a jucat Ivan, ce pase a dat. Vai de mine și de mine, foarte bine a jucat”, a încercat să argumenteze Dumitru Dragomir de ce crede că olteniii pot da lovitura în Gruia.

ADVERTISEMENT

Max Profeția lui Dumitru Dragomir la FCSB – Sepsi. Singurul solist al rundei

Odată ajunși la FCSB – Sepsi, ultimul meci al primei etape din play-off, Dumitru Dragomir nu avea cum să ofere un pronostic în contradicție cu profeția de început, că liderul la zi al campionatului va câștiga titlul.

„Și duminică, ultimul meci, FCSB – Sepsi în București”, continuă moderatorul. „1 solist”, la o cotă de 1,70, răspunde ferm „Oracolul”, care plusează. „Nu vor mai fi goluri multe la niciun meci din play-off de acum încolo”.

„Cine pică nea Mitică? Direct…”, este ultima întrebare a lui Horia Ivanovici. „Direct, părerea mea este că retrogradează Botoșani cu Voluntari. Iar la baraj se duc Poli Iași și Dinamo”, își încheie Dumitru Dragomir seria Max Profețiilor.

Max-profețiile lui Mitică Dragomir pentru prima etapă din play-off

ADVERTISEMENT