Sport

MAX Profețiile lui Mitică, joi, 27 iunie, ora 13:30! Horia Ivanovici, ediție specială cu Dumitru Dragomir după Slovacia – România la EURO 2024

MAX Profețiile lui Mitică, joi, 27 iunie, ora 13:30. Horia Ivanovici va sta față în față cu inegalabilul Dumitru Dragomir, unicul ”Oracol” din fotbalul românesc.
26.06.2024 | 23:42
MAX Profetiile lui Mitica joi 27 iunie ora 1330 Horia Ivanovici editie speciala cu Dumitru Dragomir dupa Slovacia  Romania la EURO 2024
MAX Profețiile lui Mitică, joi, 27 iunie, ora 13:30! Horia Ivanovici, ediție specială cu Dumitru Dragomir după Slovacia - România la EURO 2024. Foto: colaj FANATIK.
ADVERTISEMENT

MAX Profețiile lui Mitică revin în forță, joi, 27 iunie, ora 13:30, cu o ediție specială, de-a dreptul incendiară, după Slovacia – România, în ultima etapă din faza grupelor la EURO 2024. Horia Ivanovici și Dumitru Dragomir promit spectacol după unul dintre cele mai importante meciuri ale anului din fotbalul românesc.

MAX Profețiile lui Mitică, joi, 27 iunie, ora 13:30! Horia Ivanovici, ediție specială cu Dumitru Dragomir după Slovacia – România la EURO 2024

MAX Profețiile lui Mitică programează o nouă ediție de top, joi, 27 iunie, ora 13:30, dedicată în exclusivitate ultimului meci al naționalei României din faza grupelor la EURO 2024. Horia Ivanovici și Dumitru Dragomir, unicul „Oracol” din fotbalul românesc, vor schimba pase la firul ierbii și vor analiza în amănunt prestația „tricolorilor”.

ADVERTISEMENT

România are nevoie de un rezultat pozitiv pe Deutsche Bank Park din Frankfurt împotriva Slovaciei pentru a menține șanse la calificarea în fazele eliminatorii. Naționala lui Edi Iordănescu a impresionat în partida de debut cu Ucraina (3-0), însă s-a văzut învinsă de Belgia, în a doua etapă (0-2).

Horia Ivanovici și Dumitru Dragomir vor sta față în față, unu la unu, și vor spune lucrurilor pe nume după Slovacia – România la EURO 2024. Discuțiile nu vor fi deloc puține, cu cele mai tari reacții, comentarii și analize.

ADVERTISEMENT

Nu vor lipsi super exclusivitățile marca FANATIK. „Oracolul din Bălcești” vine cu o serie de noi profeții despre ceea ce urmează pentru naționala României. Discuții, dezbateri, polemici și analize, toate într-o emisiune spectaculoasă MAX Profețiile lui Mitică.

MAX Profețiile lui Mitică revin în forță, joi, 27 iunie, ora 13:30

MAX Profețiile lui Mitică pot fi urmărite, LIVE ȘI EXCLUSIV, pe site-ul FANATIK.RO, în fiecare luni, de la ora 13:30, după FANATIK SUPERLIGA. În fiecare miercuri, emisiunea va rula, ÎN PREMIERĂ, pe canalul de Youtube FANATIK.RO, precum și pe paginile de Facebook Horia Ivanovici și FANATIK.

ADVERTISEMENT

MAX Profețiile lui Mitică nu pot fi altfel decât savuroase și… tăioase. Horia Ivanovici și Mitică Dragomir pun la cale de fiecare dată o ediție incendiară, spectacol total, tandem cu greutate, și la propriu, și la figurat, predicții cu greutate, umor și… ”omor”, dezvăluiri și exclusivități, show marca Ivanovici, joi, 27 iunie, de la 13:30, în exclusivitate la FANATIK!

De asemenea, emisiunea tip podcast propune ediții speciale ori de câte ori este nevoie, așa cum se întâmplă joi, 27 iunie, după meciul naționalei României împotriva Belgiei la EURO 2024.

ADVERTISEMENT

Stați cu ochii pe FANATIK.RO pentru a urmări cele mai tari informații, evenimente și meciuri de la EURO 2024. Naționala României a scris o filă de istorie la turneul final din Germania, înregistrând cea mai clară victorie din istoria turneelor finale, scor 3-0 cu Ucraina.

ADVERTISEMENT
Soția lui Lionel Messi, criticată după imaginile apărute: „Scene grele când apare ghemuită...
Soția lui Lionel Messi, criticată după imaginile apărute: „Scene grele când apare ghemuită pentru străini pe internet”
De ce i-au cerut Regele Charles și Regina Camilla Prințesei Catherine să își...
De ce i-au cerut Regele Charles și Regina Camilla Prințesei Catherine să își schimbe numele. „Prea mulți C”
BREAKING NEWS| A fost chemat SMURD-ul la la biserica unde se cunună Ianis...
BREAKING NEWS| A fost chemat SMURD-ul la la biserica unde se cunună Ianis Hagi! Un bărbat a căzut din picioare din cauza căldurii!
Declaraţii EXCLUSIVE ale mirilor Elena şi Ianis Hagi înainte de petrecerea de la...
Declaraţii EXCLUSIVE ale mirilor Elena şi Ianis Hagi înainte de petrecerea de la Palatul Ştirbey. "Este cea mai frumoasă zi din viața mea"
Imagini emoționante cu bunicii lui Ianis Hagi, înainte de cununia religioasă! Părinții Marilenei...
Imagini emoționante cu bunicii lui Ianis Hagi, înainte de cununia religioasă! Părinții Marilenei Hagi, prezenți la biserică
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
PRIMELE IMAGINI cu ATACATORUL LUI TRUMP! RĂSTURNARE TOTALĂ de SITUAȚIE
PRIMELE IMAGINI cu ATACATORUL LUI TRUMP! RĂSTURNARE TOTALĂ de SITUAȚIE
Primele imagini de la nunta lui Ianis Hagi! Cum arată Elena Tănase în...
Primele imagini de la nunta lui Ianis Hagi! Cum arată Elena Tănase în rochie de mireasă și ce tradiții se țin în acest moment la Constanța | VIDEO
Coșmarul meteo se amplifică. Ce e mai rău abia urmează
Coșmarul meteo se amplifică. Ce e mai rău abia urmează
Cum s-a îmbrăcat soacra lui Ianis Hagi la nuntă. Invitații au întors capul...
Cum s-a îmbrăcat soacra lui Ianis Hagi la nuntă. Invitații au întors capul după ea / GALERIE FOTO
Întrebările lui CTP, după tentativa de asasinare a lui Trump: „Va fi o...
Întrebările lui CTP, după tentativa de asasinare a lui Trump: „Va fi o justificare pentru ce va face cu democrația dacă ajunge președinte?”
Cine este Elena Tănase, soția lui Ianis Hagi. Cei doi fac nuntă mare...
Cine este Elena Tănase, soția lui Ianis Hagi. Cei doi fac nuntă mare la Palatul Știrbey