Sport

MAX Profețiile lui Mitică, luni, 18 septembrie, ora 13:30! Show cu Dumitru Dragomir

MAXProfețiile lui Mitică, luni, 18 septembrie, ora 13:30. Horia Ivanovici va sta față în față cu inegalabilul Dumitru Dragomir, unicul ”Oracol” din fotbalul românesc.
17.09.2023 | 15:05
MAX Profetiile lui Mitica luni 18 septembrie ora 1330 Show cu Dumitru Dragomir
MAX Profețiile lui Mitică revin în forță luni, 22 ianuarie, ora 13:30. Spectacol cu Horia Ivanovici și Dumitru Dragomir la prima ediție din 2024. Foto: colaj FANATIK.
ADVERTISEMENT

Dumitru Dragomir și HORIA IVANOVICI vă invită la un spectacol garantat marca FANATIK, luni, 18 septembrie, ora 13:30. Emisiunea MAXPROFEȚIILE LUI MITICĂ revine cu o nouă ediție incendiară la început de săptămână. În platou va fi prezent nimeni altul decât Dumitru Dragomir, unicul ”Oracol” din fotbalul românesc. Discuții incendiare și dezvăluiri spectaculoase doar pe FANATIK.RO.

MAXProfețiile lui Mitică, luni, 18 septembrie, ora 13:30!

HORIA IVANOVICI va schimba pase la firul ierbii cu Dumitru Dragomir, fostul șef al Ligii Profesioniste de Fotbal. Va fi analizat în detaliu derby-ul dintre Farul și FCSB, dar vor fi disecate și victoriile celor două formații din Craiova, Universitatea cu Sepsi și FC U cu Dinamo.

ADVERTISEMENT

”Oracolul din Bălcești” vine cu o serie de noi profeții după o nouă etapă scursă din acest sezon: cine se va bate pentru titlu, cine va lupta pentru supraviețuire, dar și jucătorul care se va remarca în noul sezon.

Emisiunea are un real succes la public și le-a intrat la suflet microbiștilor. HORIA IVANOVICI îl va descoase pe Dumitru Dragomir pe toate subiectele, iar emisiunea poate fi urmărită, ÎN EXCLUSIVITATE, pe homepage-ul site-ului FANATIK.RO, în fiecare luni, de la ora 13:30, după FANATIK SUPERLIGA. În fiecare miercuri, emisiunea va rula, ÎN PREMIERĂ, pe canalul de Youtube Fanatik, precum și pe paginile de Facebook Horia Ivanovici și FANATIK.

ADVERTISEMENT

MAXProfețiile lui Mitică revin în forță, luni, 18 septembrie, ora 13:30

Așa că hai să aflăm împreună ce-o să fie, ce-o să fie pentru că… Mitică știe! Așa cum declara chiar el, „Nu pot să tac! Și nici Horia Ivanovici nu poate să tacă!”. Va fi descusută întreaga etapă din campionatul intern, dar nu va fi lăsat deoparte cel mai fierbinte subiect al momentului: suspendarea Simonei Halep.

MAXPROFEȚIILE LUI MITICĂ nu pot fi altfel decât savuroase și…tăioase. HORIA IVANOVICI și Mitică Dragomir pun la cale la fiecare ediție o emisiune incendiară, spectacol total, tandem cu greutate, și la propriu, și la figurat, predicții cu greutate, umor și… ”omor”, dezvăluiri și exclusivități, show marca Ivanovici, luni, 18 septembrie, de la 13:30, în exclusivitate la FANATIK!

ADVERTISEMENT

Show-ul marca FANATIK începe de la ora 10:30 cu FANATIK SUPERLIGA, înainte de MAXPROFEȚIILE LUI MITICĂ, cu mulți invitați de top. Nu vor lipsi super exclusivitățile și dezvăluirile incendiare. Invitații speciali ai lui HORIA IVANOVICI, alături de analiștii FANATIK SUPERLIGA, vor analiza în detaliu runda a 9-a a campionatului nostru.

Pașii pe care trebuie să-i urmați ca să vedeți ”MAXProfețiile lui Mitică” oricând vreți voi!

Emisiunea tip podcast MAXPROFEȚIILE LUI MITICĂ poate fi urmărită în fiecare luni, de la ora 13:30, în direct și în exclusivitate pe homepage-ul site-ului FANATIK.RO. Desigur, momentele cheie din emisiune vor fi revăzute pe canalul de Youtube FANATIK, dar și pe pagina de Facebook Horia Ivanovici și pe contul FANATIK de pe Tik-Tok.

ADVERTISEMENT

Pentru a urmări emisiunea de pe telefon, televizor sau tabletă, e foarte simplu: tot ce trebuie să faceți e să deschideți site-ul www.fanatik.ro. Trebuie mai apoi să dați click pe fereastra emisiunii, în partea de sus a site-ului. Aici totul se va vedea perfect și veți putea vizualiza emisiunea fără probleme.

Trebuie să țineți minte că emisiunea e LIVE și EXCLUSIV pe www.fanatik.ro, însă va rula și în premieră pe canalul de Youtube FANATIK (nu uitați să dați LIKE și SUBSCRIBE) pentru a primi notificări. Tot în premieră veți găsi emisiunea pe pagina de Facebook Horia Ivanovici (dați LIKE și URMĂREȘTE pentru a fi notificat când primește premiera), și pe pagina de Facebook FANATIK.

În fiecare luni, de la ora 13:30, HORIA IVANOVICI și Mitică Dragomir vă dau întâlnire, imediat după FANATIK SUPERLIGAMAXPROFEȚIILE LUI MITICĂ este un podcast cu real succes la public în care Horia Ivanovici îl provoacă, faţă în faţă, 1 la 1, pe Dumitru Dragomir, pe tema subiectelor momentului. MAXPROFEȚIILE LUI MITICĂ are MaxBet ca sponsor principal, unul dintre coloșii din industria jocurilor de noroc din România.

Max PROFETIILE LUI MITICA - 18 septembrie 2023

ADVERTISEMENT