Sport

MAX Profețiile lui Mitică, miercuri, 3 iulie, ora 13:30! Horia Ivanovici, ediție specială cu Dumitru Dragomir după România – Olanda, 0-3, din optimile EURO 2024

MAX Profețiile lui Mitică, miercuri, 3 iulie, ora 13:30. Horia Ivanovici va sta față în față cu unicul Dumitru Dragomir, „Oracolul” fotbalului românesc
02.07.2024 | 18:34
MAX Profetiile lui Mitica miercuri 3 iulie ora 1330 Horia Ivanovici editie speciala cu Dumitru Dragomir dupa Romania  Olanda 03 din optimile EURO 2024
MAX Profețiile lui Mitică, miercuri, 1 iulie, ora 13:30! Horia Ivanovici, ediție specială cu Dumitru Dragomir după România - Olanda, din optimile EURO 2024. FOTO: Fanatik
ADVERTISEMENT

MAX Profețiile lui Mitică se întorc miercuri, 3 iulie, de la ora 13:30, într-o ediție specială, de foc, după România – Olanda, din optimile lui Euro 2024. Horia Ivanovici și Dumitru Dragomir vor face show după cel mai important meci al anului în fotbalul românesc.

MAX Profețiile lui Mitică, miercuri, 3 iulie, ora 13:30! Horia Ivanovici, ediție specială cu Dumitru Dragomir după România – Slovacia, din optimile Euro 2024

MAX Profețiile lui Mitică revine o nouă ediție de senzație, miercuri, 3 iulie, de la ora 13:30, dedicată în mod deosebit ultimului meci al României de la Euro 2024, optimea de finală cu Olanda. Horia Ivanovici și Dumitru Dragomir, singurul „Oracol” din fotbalul românesc, vor schimba pase la firul ierbii și vor analiza în amănunt prestația „tricolorilor”.

ADVERTISEMENT

România are o singură victorie împotriva „portocalei mecanice”, dar speră să schimbe istoria în confruntarea de pe Allianz Arena, acolo unde a dat lovitura în primul meci de la turneul final. „Tricolorii” au debutat pe stadionul din Munchen cu o victorie de răsunet, scor 3-0, contra Ucrainei.

Horia Ivanovici și Dumitru Dragomir vor sta față în față, unu la unu, și vor da cărțile pe față după România – Olanda, din optimile lui Euro 2024. Discuțiile nu vor fi deloc puține, cu cele mai tari reacții, comentarii și analize.

ADVERTISEMENT

Nu vor lipsi super exclusivitățile marca FANATIK. „Oracolul din Bălcești” vine cu o serie de noi profeții despre ceea ce urmează pentru naționala României. Discuții, dezbateri, polemici și analize, toate într-o emisiune spectaculoasă MAX Profețiile lui Mitică.

MAX Profețiile lui Mitică, back in business, miercuri, 3 iulie, de la ora 13:30

MAX Profețiile lui Mitică pot fi urmărite, LIVE ȘI EXCLUSIV, pe site-ul FANATIK.RO. În mod obișnuit, show-ul are loc în fiecare luni, de la ora 13:30, după FANATIK SUPERLIGA. În fiecare miercuri, emisiunea va rula, ÎN PREMIERĂ, pe canalul de Youtube FANATIK.RO, precum și pe paginile de Facebook Horia Ivanovici și FANATIK.

ADVERTISEMENT

MAX Profețiile lui Mitică nu pot fi altfel decât savuroase și… tăioase. Horia Ivanovici și Mitică Dragomir pun la cale de fiecare dată o ediție incendiară, spectacol total, tandem cu greutate, și la propriu, și la figurat, predicții cu greutate, umor și… „omor”, dezvăluiri și exclusivități, show marca Ivanovici, miercuri, 3 iulie, de la 13:30, în exclusivitate la FANATIK!

De asemenea, emisiunea tip podcast propune ediții speciale ori de câte ori este nevoie, așa cum se întâmplă miercuri, 3 iulie, după meciul naționalei României împotriva Olandei la Euro 2024.

ADVERTISEMENT

Stați cu ochii pe FANATIK.RO pentru a urmări cele mai tari informații, evenimente și meciuri de la Campionatul European din Germania. Naționala României a scris o filă de istorie la Euro 2024, terminând pe primul loc Grupa E, deasupra Belgiei, a Slovaciei și a Ucrainei.

ADVERTISEMENT