Sporturi

Max Verstappen a sărit să-l bată pe Esteban Ocon după Marele Premiu al Braziliei! Ce pedeapsă a primit. Video

Max Verstappen a sărit să-l bată pe Esteban Ocon la finalul Marelui Premiu al Braziliei de Formula 1

Pilotul echipei Red Bull, Max Verstappen, a sărit să-l bată pe Esteban Ocon de la Force India la finalul Marelui Premiu al Braziliei de Formula 1. Olandezul a fost extrem de agresiv, după ce francezul l-a acroșat în turul 44 al cursei de pe circuitul de la Interlagos, în momentul în care Verstappen se afla pe prima poziție.

Esteban Ocon l-a acroșat pe Max Verstappen în momentul unei depășiri
Esteban Ocon l-a acroșat pe Max Verstappen în momentul unei depășiri

Max Verstappen a plecat din poziția a cincea a grilei de start, dar până în turul 40 și-a depășit toți adversarii, inclusiv pe britanicul Lewis Hamilton de la Mercedes care plecase din pole position. Din nefericire, șansele olandezului la victorie au fost năruite de Esteban Ocon.

Max Verstappen a sărit să-l bată pe Esteban Ocon după Marele Premiu al Braziliei: ”Un comportament de nebun”

În turul 44 al Marelui Premiu al Braziliei de Formula 1, Max Verstappen a fost acroșat de Esteban Ocon în momentul în care pilotul olandez îl depășea cu un tur pe francez. Omul de la Force India a fost penalizat cu o trecere pe la boxe, în timp ce pilotul de la Red Bull nu a mai putut să revină la conducerea cursei care a fost câștigată de Lewis Hamilton, campionul mondial.

Olandezul de 21 de ani şi-a exprimat prin radio furia faţă de Ocon, pe care l-a numit ”idiot”. După cursă, el a afirmat că speră să nu-l întâlnească pe pilotul de la Force India, dar nu s-a ţinut de cuvânt şi l-a căutat la standuri pe francez până l-a găsit. După un schimb de replici avut la finalul Marelui Premiu al Braziliei, Max Verstappen a sărit să-l bată pe Esteban Ocon, care apoi a spus că olandezul a avut ”un comportament de nebun”.

Conform cotidianului francez L’Equipe, comisarii FIA l-au sancţionat pe pilotul Red Bull cu două zile de muncă în interes public, pe care trebuie să le efectueze în următoarele şase luni. Aceştia au acceptat explicaţia lui Verstappen, potrivit căreia nu a intenţionat să-l lovească pe Ocon, dar a fost provocat şi şi-a pierdut calmul.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria SPORTURI
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 853. 32 pagini + CD Armin Nicoară. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri