Sport

Max Verstappen, atac la Lewis Hamilton! “Alţii ar fi câștigat nouă titluri Mondiale!”

03.08.2019 | 13:01
Max Verstappen atac la Lewis Hamilton Altii ar fi castigat noua titluri Mondiale

Max Verstappen a câștigat Marele Premiu al Germaniei de Fomula 1, desfășurat săptămâna trecută la Hockenheim. După această victorie, a doua din acest sezon și a șaptea din carieră, pilotul olandez s-a apropiat la 63 de puncte de liderul Lewis Hamilton, cel care ar putea obține al șaselea titlu din Formula 1, perfomanță ce l-ar face să rămână la o singură victorie de cel care deține recordul, Michael Schumacher.

Max Verstappen, atac la Lewis Hamilton

După ce s-a impus, după o cursă desfășurată în condiții dificile, la Marele Premiu al Germaniei, olandezul Max Verstappen a prefațat duelul pentru titlul din Formula 1 și l-a contestat pe rivalul său! , afirmând despre Lewis Hamilton că a fost ajutat decisiv de echipă. Mai mult, Verstappen consideră că mulți piloți ar fi depășit deja numărul de titluri câștigate de britanic, dacă ar fi beneficiat de condițiile de la Mercedes.

Există mulți piloţi în circuit care ar putea ajunge la 5 titluri. Îl respect pe Lewis Hamilton pentru ceea ce a realizat. Dar ai nevoie de noroc, de echipă, iar după poți învinge. Apoi, dacă echipa continuă să adune rezultate, vin victoriile. Fernando Alonso ar fi câștigat, probabil, opt sau nouă titluri în echipa potrivită, pentru că a fost un pilot incredibil. În acest moment, în Formula 1 există 3-4 piloți care pot ajunge la o așa perfomanță. “, a declarat Max Verstappen, potrivit daillymail.

Clasamentul general din Formula 1. Sursă Foto: Twitter.com
Clasamentul general din Formula 1. Sursă Foto: Twitter.com

Înaintea următorului Grand Prix, care se va desfășura în acest week-end, în Ungaria, Lewis Hamilton este pe primul loc în clasamentul general, cu 223 de puncte. Pe locul doi se află coechipierul de la Mercedes, Valtteri Bottas, la 39 de puncte în urmă. După victoria obținută în Germania, Max Verstappen este pe locul trei în clasament, cu 162 de puncte.

Englezul Hamilton este favorit, din nou, să se impuna în Formula 1. Dacă ar obține această victorie, Hamilton ar ajunge la 6 victorii, cu una mai puțin decât deținătorul recordului, Michael Schumacher.