Fotbal international

Maxi Lopez o acuză pe Wanda Icardi: “Mă sună când Mauro e în cantonament”

12.01.2019 | 13:48
Maxi Lopez o acuza pe Wanda Icardi Ma suna cand Mauro e in cantonament

Maxi Lopez a rupt tăcere şi a anunţat că Wanda Icardi îl sună când Mauro Icardi este în cantonament. Atacantul lui Vasco da Gama a oferit un interviu pentru un post radio din Argentina şi a vorbit despre relaţia pe care o are cu fosta lui soţie de care a divorţat când a aflat că are o aventură cu vedeta lui Inter.

“Ea crede că totul este un joc. Mă face să intru în casa ei sau mă sună când soţul ei (n.r. Mauro Icardi) este în cantonament. Sunt chestii care nu sunt bune pentru copiii mei. Eu vreau doar să-i văd pe copiii mei, nu sunt interesat de altceva”, a declarat Maxi Lopez pentru un post radio din Argentina.

Maxi Lopez o acuză pe Wanda Icardi: “Nu ştiu ce este în mintea ei”

Maxi Lopez a continuat seria de acuze la adresa Wandei Icardi şi a susţinut că aceasta face tot posibilul să-l blocheze când vrea să-şi vadă copiii. În plus, atacantul de 34 de ani a declarat că îşi petrece toate vacanţele în Italia pentru a fi alături de cei trei fiii pe care îi are cu actuala soţie a lui Mauro Icardi.

Maxi Lopez o acuză pe Wanda Icardi că-l sună când soţul ei este în cantonament
Maxi Lopez o acuză pe Wanda Icardi că-l sună când soţul ei este în cantonament

“De fiecare dată când am o vacanţă în Brazilia merg în Italia pentru a fi alături de copiii mei. Nu încerc să le dau planurile peste cap, mai ales că sunt la şcoală acum. De fiecare dată există o persoană care face tot posibilul să mă blocheze, să nu am o relaţie cu fiii mei. Este dificil, mereu există un ‘dar’ atunci când merg în Italia. Au fost foarte multe situaţii ciudate pe care le-am trăit. În ultima zi a anului ar fi trebuit să stau alături de copiii mei, dar ea s-a opus. O oră şi ceva ne-am certat la telefon pe acest subiect. A fost o situaţie absurdă. Nu ştiu ce este în mintea ei”, a mai precizat atacantul argentinian. Maxi Lopez şi Wanda Nara au fost căsătoriţi între 2008 şi 2013 şi au divorţat după ce fotbalistul a aflat că îl înşela cu Mauro Icardi. Argentinianca s-a recăsătorit în 2014 cu actualul star al lui Inter.