News

Cine e BOMBA-SEXY care îi DISTRUGE cariera lui Maxim!

De cînd joacă în Bundesliga, Alexandru Maxim sponsorizează naveta iubitei sale pe ruta Bucureşti - Stuttgart. Pînă de curînd acest lucru nu i-a dăunat tînărului fotbalist. Ba chiar...
28.01.2014 | 16:30

De cînd joacă în Bundesliga, Alexandru Maxim sponsorizează naveta iubitei sale pe ruta Bucureşti – Stuttgart. Pînă de curînd acest lucru nu i-a dăunat tînărului fotbalist. Ba chiar dimpotrivă! Se părea că prezenţa frumoasei de 27 de ani avea efect de steroizi asupra fotbalistului. Acesta era titular meci de meci, era unul dintre cei mai buni pasatori din Bundesliga şi intrase în vizorul lui Liverpool! De mai bine de trei luni, lucrurile au luat o întorsătură nefavorabilă carierei fostului jucător al Pandurilor.

0b371dc5467a17953369d98ff6d989e5

Putea să fie ”cormoran” dacă nu era distras de iubită

Cauza exactă a scăderii de formă a fotbalistului nu este cunoscută, însă are legătură ”maximă” cu Cristina Roventa. Frumoasa lui iubită petrece tot mai mult timp în Germania şi se pare că-l oboseşte tare rău pe Maxim. Atît de tare, încît mijlocaşul îşi recuperează energia pierdută în dormitor pe banca de rezerve, prezenţa pe iarbă fiind un tabu. Dureros este faptul că în aceste condiţii, fotbalul românesc ar mai putea avea o tînără speranţă care se stinge pe parcurs… Cert este că transferul la Liverpool a căzut. ”Cormoranii” au pus ochii pe el în toamnă, atunci cînd avea prestaţii excelente pentru Stuttgart.

cristina-roventa

Cine este Cristina Roventa

Românca este Miss Turism World România. Are o înăţime de 1,76 m, dimensiunile 92-62- 90 (aproape perfecte), s-a născut în Tîrgu Jiu, iar în prezent locuieşte în Bucureşti, însă face naveta în Germania, aşa că am putea spune despre ea că este o bombă-sexy nomadă. Deocamdată vorbeşte patru limbi străine: engleza, franceza, spaniola şi italiana şi este pe punctul de a învăţa şi germana, asta dacă nu îi dă Maxim papucii…

cristina-roventa1

Ispitită de numele Becali

Cristina Roventa a fost iubita lui Lucian Becali timp de cîteva zile. Nepotul celebrului Gigi Becali n-a ţinut prea tare la actuala iubită a lui Maxim, renunţînd la ea după cîteva ture cu ski-jetul la Mamaia. Miss Turism România a fost ”combinată” la un moment dat şi cu un om de afaceri arab care a scos-o în lume şi i-a arătat tainele vieţii de noapte.

lucian becali

Cadou ”maxim” de scump pentru Cristina

Alexandru Maxim nu este un tip zgîrcit. După ce a încasat primul salariu de la Stuttgart, 44.000 de euro, i-a facut iubitei un cadou pe masură. Maxim i-a luat brunetei un ceas de culoare roz, însă nu cu ”Hello Kitty” ci unul ”de firmă”, în valoare de 20.000 de euro. Cadoul a însemnat prima de instalare a focoasei în Germania şi totodată, jumătate din salariul fotbalistului pe o lună la Stuttgart!

media_72400400

 Şi Bild-ul a scris de ea!

Presa din Germania a scris cîteva articole despre iubita lui Maxim. Aceasta a relatat că bruneta îl vizitează des pe Maxim la Suttgart, şi că au o relaţie strînsă, chiar dacă distanţa îi desparte. “Îl vizitează la Stuttgart, dar petrec mult timp împreună şi pe internet, trimiţîndu-şi mesaje pe reţelele de socializare”, spun jurnaliştii de la Bild. Aceştia mai scriu că prietena lui Maxim este una dintre cele mai frumoase iubite de fotbalişti din Bundesliga.

f1ae4ca0c0643fee9f447a6c8b5110c1 RTEmagicC_cristina_roventa_1.jpg