ADVERTISEMENT
Nicio categorie

Maxim la Berlin: capitala Germaniei e piază rea pentru Stuttgart

Stuttgart şi Hertha s-au întîlnit pînă în prezent de 56 de ori în Bundesliga. De 20 de ori a cîştigat Stuttgart, în 15 rînduri meciurile s-au terminat la egalitate, iar Hertha s-a impus de...
Autor: Claudiu Melinte | 13.09.2013 | 21:03
Maxim la Berlin: capitala Germaniei e piază rea pentru Stuttgart

Stuttgart şi Hertha s-au întîlnit pînă în prezent de 56 de ori în Bundesliga. De 20 de ori a cîştigat Stuttgart, în 15 rînduri meciurile s-au terminat la egalitate, iar Hertha s-a impus de 21 de ori. Pe ”Olympiastadium”, palmaresul lui VfB este mult mai slab. Doar 4 victorii a bifat echipa lui Maxim. În rest a înregistrat 7 remize şi 17 înfrîngeri!

ADVERTISEMENT

La o conferinţă de presă, antrenorul lui Stuttgart, Thomas Schneider, a declarat că are amintiri plăcute de la Berlin: ”Ca jucător am cîştigat Cupa Germaniei, iar în precedentele două sezoane am jucat două finale ale campionatului Under 17, dintre care am cîştigat una”, a spus tehnicianul care a fost instalat la Stuttgart pe 26 august.

Ca să se bucure de un eventual succes la Berlin, Thomas Schneider aşteptă de la elevii săi să evolueze mai bine decît au făcut-o în victoria cu Hoffenheim (6-2) din etapa trecută: ”În primul rînd este important să presăm mult mai bine decît am făcut-o cu Hoffenheim.  Hertha joacă mai bine ca Hoffenheim şi, de asemenea, munceşte mai mult. Este vital să evităm erorile şi să plecăm repede pe contraatac”, a încheiat tehnicianul neamţ.

ADVERTISEMENT

Alexandru Maxim este aşteptat să fie titular în meciul de diseară, care va începe la ora 21:30. Evoluţia excelentă din meciul cu Hoffenheim a românului ar trebuie să-l convingă pe Schneider să-l folosească în echipa de start.

1,65 este cota pentru over 2,5 goluri

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!