Carousel hot news

Pamfile a ÎNNEBUNIT un titular al naţionalei. I-a trimis mesaje DISPERATE de Sărbători!

Maxim are bani de Bundesliga, dar este singur! Cea care l-a lăsat cu ochii în soare pe jucător este chiar Pamfile, cunoscuta asistentă tv, o adevărată devoratoare de fotbalişti, care a mai avut...
Autor: Daniel Vlad | 28.12.2013 | 11:26

Maxim are bani de Bundesliga, dar este singur! Cea care l-a lăsat cu ochii în soare pe jucător este chiar Pamfile, cunoscuta asistentă tv, o adevărată devoratoare de fotbalişti, care a mai avut relaţii cu Nikolici sau Gabi Matei. 

Revenit în ţară, din Germania, cu ocazia Sărbătorilor, Alexandru Maxim a decis să petreacă Revelionul, la Predeal, împreună cu bunul său prieten, Mihai Răduţ.  El a pus mîna urgent pe telefon şi a trimis mesaje în stînga şi în dreapta să se intereseze de Pamfile, cu care intenţiona să-şi petreacă Anul Nou. Jucătorul naţionalei s-a “dezumflat” repede, după ce a aflat că fosta asistentă Tv are în acest moment o relaţie stabilă.

Au mai avut o relaţie 

Este cunoscut faptul că pe vremea în care Maxim juca la Tg. Jiu, între el şi Pamfile s-a derulat o idilă de scurtă durată. “Nu a fost nimic serios între noi. A fost vorba de o ieşire, cam aşa ceva. Eu nu alerg neapărat după fotbalişti , dar aşa a fost să fie”, comenta la vremea respectivă Mădălina Pamfile.

madalina-pamfile-10-439x66061318795-660x495

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!