Nicio categorie

Nemţii fac ANUNŢUL pe care Maxim îl aşteaptă de mult timp! Antrenorul lui Stuttgart îl CONFIRMĂ!

Alexandru Maxim n-a prins nici un meci din postura de titular în ultimele 5 etape, iar pe măsură ce trece timpul, devine din ce în ce mai supărat din această cauză. Are şi motive. Ori de cîte...
Autor: Claudiu Melinte | 11.04.2014 | 16:40
Nemţii fac ANUNŢUL pe care Maxim îl aşteaptă de mult timp! Antrenorul lui Stuttgart îl CONFIRMĂ!

Alexandru Maxim n-a prins nici un meci din postura de titular în ultimele 5 etape, iar pe măsură ce trece timpul, devine din ce în ce mai supărat din această cauză. Are şi motive. Ori de cîte ori a intrat din postura de rezervă, Maxim a fost unul dintre cei mai buni de pe teren. A marcat, a pasat decisiv, iar într-un meci a reuşit ambele performanţe într-un interval foarte scurt de timp.

Nemţii de la Kicker anunţă că Alexandru Maxim va fi titular în partida cu Borussia Monchengladbach, din etapa cu numărul 30 din Bundesliga. Jucătorul pe care românul îl înlocuieşte aproape meci de meci, Daniel Divadi, este accidentat, iar medicii îi dau şanse minime să joace contra Borussiei. Astfel, Maxim ar putea fi din nou titular la Stuttgart. Antrenorul Huub Stevens a declarat că românul este unica soluţie pentru postul din spatele atacantului. ”Sper totuşi că Divadi va juca, dar am îndoieli în privinţa lui. În astfel de condiţii, Maxim este unica soluţie”, a declarat tehnicianul lui Stuttgart pentru Kicker.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!