VIDEO. Maxim vine de pe bancă, DĂ UN SUPER-GOL şi decide prima victorie lui Stuttgart în liga a doua, după 0-1 la pauză

Claudiu Melinte   
in STIRI INTERNATIONALE
09/08/2016, 00:15
VIDEO. Maxim vine de pe bancă, DĂ UN SUPER-GOL şi decide prima victorie lui Stuttgart în liga a doua, după 0-1 la pauză GALERIE FOTO

Alexandru Maxim a debutat cu o prestaţie foarte bună în Zweite Bundesliga pentru VfB Stuttgart. Şvabii au învins în prima etapă, pe teren propriu, pe St. Pauli, cu 2-1, deşi la pauză VfB era condusă cu 1-0.

Semnalul revenirii a fost dat chiar de român. Surprinzător, deşi a avut evoluţii bune şi foarte bune în partidele de pregătire, motiv pentru care presa l-a lăudat înainte de începerea sezonului, Alexandru Maxim a început meciul cu St. Pauli pe banca de rezerve.

13957536_1088274801227072_1789390073_n

St. Pauli a deschis scorul în minutul 28, prin Bouhaddouz, motiv pentru care antrenorul lui VfB, Luhukay, a apelat la reluare la român. Maxim a intrat în locul lui Heise, a jucat aripă stîngă şi a impulsionat imediat ofensiva gazdelor.

Egalarea a venit din gheata lui Maxim, în minutul 67, după o cursă de peste 50 de metri. Apoi celălat star al lui Stuttgart, Christian Gentner, a semnat victoria cu 2-1 în minutul 87.

Ştirea MOMENTULUI

Gnohere, în presa luxemburgheză: “Nu îmi place echipa din Cluj. Sunt aroganţi!”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×