Fotbal intern

Se întoarce May Mahlangu la Dinamo? Salariu incredibil cerut de mijlocașul sud-african

10.12.2018 | 14:43
Se intoarce May Mahlangu la Dinamo Salariu incredibil cerut de mijlocasul sudafrican

May Mahlangu nu o duce deloc bine la Ludogoreț Razgrad din punct de vedere profesional. FANATIK a dezvăluit recent că fostul mijlocaș al lui Dinamo, deși câștigă foarte bine la campioana Bulgariei, este nemulțumit că prinde echipa destul de rar.

Iar nemulțumirile trebuie rezolvate, astfel că se caută soluții pentru ca May să plece împrumut în pauza competițională care se apropie. Dinamo este una dintre variantele pentru ca Mahlangu să-și continue cariera din primăvară.

May Mahlangu le-a cerut 30.000 de euro pe lună șefilor lui Dinamo!

Cei de la Dinamo par destul de sceptici în ceea ce privește revenirea mijlocașului sud-african sub culorile alb-roșii. Iar cel mai important aspect ține de faptul că Mahlangu s-a transferat de la Dinamo la Ludogoreț tocmai pentru că dorea să câștige cât mai mulți bani. El are acum în Bulgaria 30.000 de euro pe lună!

may mahlangu inapoi la dinamo 1
May Mahlangu a fost prezentat la Ludogoreț alături de Brandao

Până la urmă este ceea ce își dorea sud-africanul înainte de a pleca din „Ștefan cel Mare”. Pentru că și povestea plecării sale de la Dinamo la Ludogoreț, anunțată exclusiv de FANATIK, este una care ascunde amănunte foarte interesante care au transpirat abia acum. Iar aceste detalii răspund celor care i-au acuzat pe șefii lui Dinamo că l-au dat pe Mahlangu la prima adiere mai serioasă de bănet de afară.

Oferta de la Ludogoreț i-a venit „la fix” lui Ionuț Negoiță

Despre ce este vorba? Cu două săptămâni înainte de plecarea la Ludogoreț, în august 2018, Mahlangu, care avea contract cu Dinamo până în vara lui 2019, a avut o discuție cu șefii privind prelungirea angajamentului. Doleanțele lui Mahlangu i-au lăsat pe oamenii lui Negoiță fără cuvinte: May a cerut 30.000 de euro pe lună ca să continue la Dinamo!

Bineînțeles că pretențiile exagerate ale acestuia nu puteau fi satisfăcute, astfel că ulterioara ofertă de la Ludogoreț a fost mană cerească pentru „câini”. Au luat 500.000 de euro pe un jucător care începea să facă figuri și pe care oricum îl pierdeau gratis în această iarnă. Acesta e motivul real pentru care Dinamo l-a vândut de fapt pe sud-african.

Eventuala plecare a lui Cooper l-ar ajuta pe Mahlangu!

Dacă Mahlangu va veni împrumut la Dinamo, el va rămâne cu salariul de 30.000 de euro lunar, dar plătit în mare parte de bulgari. „Roș-albii” se vor angaja probabil să achite doar o parte din el, undeva la 7.000 de euro cât avea și când juca la Dinamo.

armando cooper dinamo
Armando Cooper ar putea pleca de la Dinamo în iarnă și să-i facă loc lui Mahlangu

Șansele ca Mahlangu să vină pot depinde și de o eventuală plecare a panamezului Armando Cooper, intrat în dizgrația lui Mircea Rednic. Cooper ar putea părăsi „haita” după doar câteva luni, deși are contract pe 3 sezoane cu Dinamo. Dar contează și dacă „Puriul” își va da acordul să aducă împrumut în play-out, acolo unde foarte probabil vor ajunge „roș-albii”, un jucător ca Mahlangu sau va încerca să construiască deja ceva stabil pentru sezonul următor.

  • 1 milion de euro este cota actuală a lui May Mahlangu pe transfermarkt
  • 6 meciuri a jucat sud-africanul pentru Ludogoreț în actualul sezon: 3 în campionat, 2 în Europa League și unul în Cupa Bulgariei