Sporturi

Mayweather a cumpărat un ceas de 18 milioane de dolari! De ce nu ia şi echipe din Liga 1?!

28.06.2018 | 14:57
Mayweather a cumparat un ceas de 18 milioane de dolari De ce nu ia si echipe din Liga 1

Floyd Mayweather a cumpărat un ceas de 18 milioane de dolari! E, de departe, cea mai mare excentricitate pe care a făcut-o până acum boxerul, care e cunoscut pentru acte de acest gen. Numai că, de data asta, a întrecut orice limite! Ceasul pe care Mayweather a dat 18 milioane de dolari este încrustat cu 239 de diamante, este fabricat în 2015 şi poartă deja titulatura de “Ceasul Miliardarilor”, fiind produs de o celebră firmă, Jacob.co.

“Acesta este noul meu ceas. Se numește “Ceasul Miliardarilor”. Dacă n-ai auzit de el, poți să cauți pe google. Costă 18 milioane de dolari. L-am cumpărat de la cel mai bun bijutier din lume” a scris Mayweather pe Instagram, unde a postat şi o poză cu bijuteria.

Mayweather, ceas de 18 milioane de dolari. Cât a dat să-şi schimbe cauciucurile

Campionul absolut al mai multor centuri în boxul profesionist mondial, Mayweather e un cunoscut al unor astfel de gesturi de “aroganţe”. Americanul nu ezită să se fotografieze cu grămezile de bani de fiecare dată când are ocazia, iar unul din ultimele gesturi care au făcut înconjurul planetei a fost când a plătit o sumă incredibilă doar ca să-şi schimbe cauciucurile şi uleiul de la una din zecile de maşini! Cu suma pe care a dat-o pe ceasul respectiv, Mayweather ar fi putut să cumpere fără probleme mai multe echipe din Liga 1! În primul rând, Dinamo ar fi însemnat “bani de seminţe” pentru pugilistul american, mai ales că Negoiţă anunţase că vrea să vândă echipa cu 4 milioane de euro, lucru care l-a făcut pe Gigi Becali să râdă cu lacrimi. Un calcul simplu arată că, astfel, Mayweather ar putea să pună mâna lejer pe mai multe cluburi din Liga 1 în schimbul ceasului “de fiţe”, estimarea afirmând că americanul ar putea cumpăra 4 cluburi din prima noastră divizie!