Foto. Mayweather a fost jefuit! I-a trimis pe hoţi acasă la el.

floyd mayweather, jaf, hoti, casa, bani

Floyd Mayweather, unul dintre cei mai bogaţi sportivi din lume, mai are şi ghinion la bani, după ce a câştigat sume exorbitante din box.

Pugilistul american a plecat într-un turneu în China şi a postat poze de la Marele Zid pe reţele de socializare. Acest lucru l-a dat de gol că nu este acasă, iar hoţii i-au spart luxoasa casă din Beverly Hills.

Hoţii au intrat pe geam şi au furat bani şi bunuri în valoare de 10.000 de dolari. Poliţia i-a avertizat pe utilizatorii reţelelor de socializare să nu posteze imagini şi informaţii atunci când sunt plecaţi în vacanţă, pentru ca hoţii să nu îşi dea seama că nu sunt acasă.

Mayweather este neînvins la profesionişti

Floyd Mayweather are câştiguri de aproape un miliard de dolari din sport, sponsori şi afaceri. Acesta a încasat recent 300 de milioane de dolari după meciul cu McGregor, după ce câştigase aceeaşi sumă în urmă cu doi ani, la meciul cu Pacquiao.

Mayweather, în vârstă de 40 de ani, a anunţat după meciul cu irlandezul Conor McGregor că se retrage din activitate. Americanul şi-a încheiat cariera cu 50 de victorii în tot atâtea meciuri disputate, egalând recordul legendarului Rocky Marciano.

 

Forbidden City Beijing,China Photo Credit: @ikitchie

A post shared by Floyd Mayweather (@floydmayweather) on

 

Royal living. CHENGDU,CHINA. Photo Credit: @lapistolpete @idriserba

A post shared by Floyd Mayweather (@floydmayweather) on