Sporturi

Cine îl vrea mort pe Mayweather? Pugilistul a fost ţinta unui atentat

Poliţia din Atlanta anchetează un posibil atac armat în plină stradă ce l-ar fi vizat pe boxerul Floyd Mayweather.
Autor: Vicentiu Dinescu | 10.04.2018 | 12:17
Cine îl vrea mort pe Mayweather? Pugilistul a fost ţinta unui atentat

Conform portalului TMZ, citat de news.ro, după ce mai multe focuri de armă au fost trase dintr-un automobil asupra unui convoi de trei maşini în care se afla şi Floyd Mayweather într-o intersecţie din oraşul Atlanta.

Într-unul dintre cele trei SUV-uri care formau convoiul s-ar fi aflat Mayweather, dar se pare că focurile de armă au fost trase asupra altui autovehicul, rănind un bodyguard al pugilistului. Luni, în jurul orei locale 03.00, Floyd Mayweather şi anturajul său se întorceau de la un club de noapte, situat lângă Hotelul InterContinental din Atlanta.

Mayweather nu a fost rănit în incident

”Un alt autovehicul a oprit lângă ei, la intersecţia Peachtree Road cu Highland Drive, şi din acesta s-a tras de mai multe ori într-unul dintre SUV-uri. Toate cele trei maşini au fugit şi s-a raportat că au fost urmărite un timp. După ce au scăpat de urmăritori, vehiculul în care se afla victima a mers la Grady Hospital, unde persoana rănită a fost tratată de o plagă la picior produsă prin împuşcare. Aceasta este într-o condiţie stabilă. În acest moment, se pare că nu au fost focuri de armă întâmplătoare şi cel care a tras a vizat vehiculul victimei. Aceasta a susţinut că este bodyguardul lui Floyd Mayweather”, a declarat un reprezentant al poliţiei.

Poliţia a revenit şi a precizat că autorităţile ”cred” că Floyd Mayweather se afla într-unul dintre SUV-urile din convoi. Boxerul nu a fost rănit şi nu este sigur că el a fost ţinta, au adăugat poliţiştii, care nu au reţinut pe nimeni deocamdată.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 843. 32 pagini + Insert special. Doar 10 lei!