Sporturi

Mayweather l-a făcut KO pe Nasukawa în prima rundă. Japonezul a rezistat doar două minute în ring. Video

31.12.2018 | 16:59
Mayweather la facut KO pe Nasukawa in prima runda Japonezul a rezistat doar doua minute in ring Video

Floyd Mayweather l-a făcut KO pe Kenshin Nasukawa în prima rundă a meciului demonstrativ de box jucat pe Saitama Arena din Tokyo. Sportivul japonez a rezistat doar două minute în ring, interval în care a fost trimis de trei ori la podea de celebrul pugilist american.

Mayweather a încasat 9 milioane de dolari în urma confruntării cu Nasukawa, care a reușit să arunce câteva lovituri, însă a boxat per total ca un amator. “Vreau să vă mulțumesc tuturor! Acest meci a fost depre divertisment și ne-am simțit toți bine. Vreau să îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru cum au decurs lucrurile și pentru acest eveniment. Tokyo, îți mulțumesc! Noi suntem trecutul, prezentul și viitorul divertismentului sportiv”, a declarat Floyd Mayweather după ce l-a trimis la podea pe Kenshin Nasukawa.

Floyd Mayweather l-a făcut KO de trei ori pe Kenshin Nasukawa

“Ați fost minunați, oameni buni! Vreau să îi mulțumesc și lui Tenshin. Meciul ăsta nu ne afectează statistica. Amândoi suntem încă neînvinși, iar el este un mare campion și un mare luptător. Încă sunt retras din activitate și nu mă gândesc să revin în box. Am venit aici pentru divertisment și pentru oamenii din Japonia”, a mai spus Mayweather.

Mayweather, la finalul meciului cu Nasukawa
Mayweather, la finalul meciului cu Nasukawa

A fost primul meci al pugislistului de 41 de ani după victoria în fața irlandezului Connor McGregor din august 2017, care i-a dus recorul personal la 50 de victorii și nicio înfrângere. Mayweather s-a asigurat că nu va fi învins nici la Tokyo, deși meciul a fost unul demonstrativ. Floyd l-a trimis de trei ori la podea pe Kenshin Nasukawa înainte ca antrenorul japonezului să arunce prosopul.