Sporturi

Foto. Mayweather, ultima aroganţă! Gest nebunesc făcut de pugilist în vacanţă

Floyd Mayweather se bucură în continuare de viaţă după ce s-a retras din cariera de boxer şi a făcut nou gest care i-a lăsat pe mulţi cu gura căscată.
14.12.2017 | 21:46
Foto Mayweather ultima aroganta Gest nebunesc facut de pugilist in vacanta
ADVERTISEMENT

Mayweather a postat pe internet mai multe fotografii spectaculoase din vacanţa pe care şi-o petrece în Phuket, Thailanda. Fostul boxer s-a pozat în timp ce se plimba cu un kayak la începutul săptămânii, iar acum s-a urcat pe un elefant pentru o serie de fotografii. VEZI IMAGINILE SUS ÎN GALERIA FOTO

Pugilistul care s-a retras neînvins din box a călătorit în ultimele luni în ţări precum China, Rusia şi acum Thailanda şi nu s-a ferit să posteze pe internet  cele mai ruşite poze. Mayweather a explorat în Thailanda peşterile din Hong Island alături de Yahaira Vianne Ochoa, cea care îl acompaniază în vacanţe.

ADVERTISEMENT

Mayweather a fost ofertat de UFC

Starul de 40 de ani a dezvăluit în această săptămână că a primit o ofertă de un miliard de dolari din partea celor de la UFC pentru a intra în cuşcă în mai multe partide, dar a oferit un răspuns tranşant într-un live video pe Instagram: “Voi ştiţi deja că sunt un om care face bani. La naiba! Sunt omul banilor”, a fost replicat lui Floyd.

Pot să mă întorc imediat. Dacă vreau, pot să mă întorc în UFC. Pot să merg să mă lupt în cuşcă. Pot să fac 3-4 astfel de lupte şi să fac un miliard de dolari”, a spus Mayweather. Americanul a spus în momentul în care s-a retras din box ca ar putea să revină, dar într-o altă disciplină. 

ADVERTISEMENT

Floyd Mayweather s-a retras din boxul profesionist în luna august, după ce a ajuns la un record greu de egalat, 50-0, la finalul meciului cu starul din UFC, Conor McGregor.