Sporturi

Foto. Mayweather, petrecere privată de zile mari! Un român, printre invitaţi

Floyd Mayweather a împlinit 41 de ani pe 24 februarie. Fostul campion mondial a dat o petrecere privată cu acastă ocazie, printre invitaţi aflându-se şi un român.
Autor: Razvan Nicolae | 26.02.2018 | 16:27

Floyd Mayweather a avut motive de sărbătoare în weekend-ul care a trecut, după ce a împlinit 41 de ani pe 24 februarie. Fostul campion mondial a dat o petrecere privată, la care au fost invitate mai multe celebrităţi de peste Ocean.

Printre invitaţi s-a numărat şi Ronald Gavril. Pugilistul român se antrenează la sala lui Floyd Mayweather şi este impresariat de firma acestuia. Sportivul de 31 de ani a postat mai multe fotografii de la eveniment pe contul său de Instagram. VEZI IMAGINILE SUS ÎN GALERIA FOTO.

Petrecerea lui Mayweather, într-un club exclusivist

Ronald Gavril s-a luptat pe 17 februarie cu David Benavidez pentru titlul mondial la box. Sportivul român a pierdut meciul, prin decizie unanimă. Cei doi s-au mai luptat şi în toamna anului trecut, când pugilistul de 31 de ani a fost din nou învins.

La petrecerea din weekend au mai fost invitaţi, printre alţii, actorul Jamie Foxx, Mariah Carey sau Badou Jack. Evenimentul a fost organizat într-unul dintre cele mai exclusiviste cluburi de noapte din Los Angeles.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!