Mayweather şi McGregor pregătiţi de un nou duel. Reeditarea “Money Fight” este tot mai aproape

Tibi Demeter   
in Sporturi
07/02/2018, 18:46
Mayweather şi McGregor pregătiţi de un nou duel. Reeditarea “Money Fight” este tot mai aproape

Cei doi adversari ar putea reedita lupta din august 2017, disputată în Las Vegas şi cunoscută de lumea întreagă sub numele de “Money Fight”. Agenţii lui McGregor şi Mayweather se află în discuţii avansate pentru disputatea unei lupte pe reguli de MMA.

Floyd Mayweather a ieşit câştigător în luna august, în partida disputată pe reguli de box, fiind ultimul meci din carieră pentru americanul care are un palamares de 50 de victorii şi 0 înfrângeri în cariera de profesionist.

500.000  de milioane de euro este premiul pentru care se vor bate

Jumătate de miliard de dolari ar putea să împartă McGregor şi Mayweather la finalul luptei: “Sunt multe discuţii în culise, în jurul oamenilor lui Mayweather, despre un meci de MMA între cei doi. Conor McGregor n-a avut nicio şansă într-un joc de box cu Floyd Mayweather, însă oamenii vor vrea să vadă dacă Mayweather poate fi învins, fără a-i afecta recordul de la box. Cred că acest lucru se va întâmpla şi va fi o luptă de 3,4 sau 500 de milioane de dolari din nou”, a dezvăluit expertul de box, Gareth Davies.

Irlandezul Conor McGregor are un palmares de 21 de victorii şi trei partide pierdute în MMA. Partida cu Mayweather a fost singura de box din cariera sportivului în vârstă de 29 de ani. Mayweather împlineşte pe 27 ferbruarie 41 de ani.

Ştirea MOMENTULUI

CSM Politehnica Iaşi a devenit FC Poli Iaşi: “Ne-am primit identitatea”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.