Fotbal international

Mbappe a fost premiat de italieni! Starul lui Paris Saint-Germain este noul ”Golden Boy”

Transferul de la AS Monaco la Paris Saint-Germain i-a priit de minune noului star al fotbalului mondial Kylian Mbappe Lottin, care se înţelege de minune cu brazilianul Neymar. Cu cei doi în atac,...
23.10.2017 | 12:26
Mbappe a fost premiat de italieni Starul lui Paris SaintGermain este noul Golden Boy

Transferul de la AS Monaco la Paris Saint-Germain i-a priit de minune noului star al fotbalului mondial Kylian Mbappe Lottin, care se înţelege de minune cu brazilianul Neymar. Cu cei doi în atac, Paris Saint-Germain nu a pierdut niciun meci în actualul sezon. Elevii lui Unai Emery au opt victorii şi două remize în Ligue 1 şi se află pe prima poziţie, cu patru puncte mai mult decât rivala AS Monaco. În Liga Campionilor, PSG a reuşit trei victorii în tot atâtea meciuri în grupa B.

Kylian Mbappe Lottin, în vârstă de 18 ani, a câştigat trofeul ”Golden Boy”, decernat de cotidianul italian Tuttosport celui mai bun tânăr jucător din Europa. Starul francez i-a devansat în cea de-a 15-a ediţie a trofeului ”Golden Boy” pe conaţionalul său Ousmane Dembele (Borussia Dortmund) şi pe brazilianul Gabriel Jesus (Manchester City). Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

Mbappe îi urmează portughezului Renato Sanches

Internaţionalul francez, care a marcat patru goluri în acest sezon pentru Paris Saint-Germain (două în campionatul Franţei şi două în Liga Campionilor) a fost ales în urma voturilor fanilor şi a jurnaliştilor din 20 de ţări. Anul trecut câştigător a fost mijlocaşul portughez al formaţiei Bayern Munchen, Renato Sanches.

Paris Saint-Germain l-a împrumutat pentru un sezon, până la 30 iunie 2018, pe atacantul Kylian Mbappe de la AS Monaco. Înţelegerea dintre cele două cluburi prevede şi o opţiune de cumpărare de 180 de milioane de euro. În cazul în care opţiunea de cumpărare va fi activată, Mbappe va avea contract cu PSG până la 30 iunie 2022. Kylian Mbappe este considerat marea speranţă a fotbalului francez.