Sport

Mbappe, cale liberă spre Real Madrid?! Karim Adeyemi, puştiul cu orgini româneşti, pe lista lui PSG

Este tot mai clar faptul că Mbappe va pleca la Real Madrid la finalul sezonului, iar PSG se gândește serios să-l aducă în locul său pe Karim Adeyemi.
26.10.2021 | 08:26
Mbappe cale libera spre Real Madrid Karim Adeyemi pustiul cu orgini romanesti pe lista lui PSG
ADVERTISEMENT

Starul parizienilor a admis că și-a dorit să plece înainte de startul acestui sezon, dar oficialii clubului nu au vrut să-i dea drumul deși mai are doar un an de contract.

Refuzul francezilor și tactica de ademenire a ”galacticilor” a dus la o răcire a relațiilor între cele două cluburi, Leonardo acuzându-i pe spanioli de încălcarea regulamentelor.

ADVERTISEMENT

Karim Adeyemi, înlocuitorul perfect pentru Mbappe la PSG

Cum Mbappe a refuzat până acum orice ofertă venită de la PSG și pare convins că viitorul său este legat de Real Madrid, conducătorii clubului din Ligue 1 au înțeles că trebuie să-i găsească un înlocuitor, iar pe listă a apărut puștiul minune de la FC Salzburg, Karim Adeyemi.

Conform cotidianului spaniol As, care citează presa din Germania, directorul sportiv al celor de la PSG, Leonardo, a pus ochii pe atacantul german de 19 ani care face furori la campioana Austriei.

ADVERTISEMENT

Adeyemi a devenit unul dintre cei mai urmăriți fotbaliști în acest moment, iar profilul său este foarte asemănător cu cel al lui Mbappe. Are nerv, viteză, tehnică, dribling și marchează multe goluri. În acest sezon el a înscris 14 goluri și a dat 2 pase decisive în 18 meciuri jucate în toate competițiile.

Concurență acerbă pentru PSG

Deși PSG este un nume mare în fotbalul mondial și atracția de a juca alături de superstaruri precum Leo Messi și Neymar e foarte mare, francezii au o concurență acerbă atunci când vine vorba despre un posibil transfer al lui Adeyemi.

ADVERTISEMENT

Primii care au intrat pe fir au fost cei de la Chelsea, în urmă cu doi ani, însă atacantul care în vară a devenit campion european U21 cu naționala Germaniei a refuzat să meargă la colosul din Premier League, deoarece își dorea să joace cât mai mult și și-a dat seama că la formația londoneză acest lucru era practic imposibil.

Dar Adeyemi este în continuare atractiv pentru multe cluburi europene care vor să pună mâna pe un star în devenire. Echipe precum Atletico Madrid, Real Madrid, Bayern Munchen sau Inter Milano ”pândesc” la colț un eventual transfer al internaționalului german.

ADVERTISEMENT

Mbappe, între PSG și Real Madrid

Este clar faptul că PSG încearcă să se asigure că nu va rămâne descoperită din sezonul viitor pe postul de atacant și caută soluții pentru a-i găsi înlocuitorul perfect lui Kylian Mbappe care de la 1 ianuarie intră în ultimele 6 luni de contract și poate semna cu orice club.

Cu toate acestea, prioritatea conducătorilor clubului francez este de a-l convinge pe Mbappe să-și prelungeacă înțelegerea și să continue să joace alături de Messi și Neymar în cel mai râvnit trident ofensiv.

Președintele clubului Real Madrid, Florentino Perez, este un mare admirator al lui Kylian Mbappe și de curând a anunțat că vești proaspete despre atacantul de 22 de ani vor apărea în prima zi a anului viitor.

ADVERTISEMENT