Fotbal international

Mbappe dezvăluie ce a vorbit cu Neymar înainte să ajungă la PSG: “Când ajungi?”

Kylian Mbappe a ajuns în ultima zi de mercato din vară la PSG. Atacantul adus de la Monaco a dezvăluit ce dialog a avut cu Neymar înainte să ajungă pe Parc des Princes.
19.12.2017 | 11:27
Mbappe dezvaluie ce a vorbit cu Neymar inainte sa ajunga la PSG Cand ajungi

Neymar a fost adus în luna iulie la PSG şi a contribuit la transferul lui Kylian Mbappe. Cei doi au vorbit înainte de francezul să semneze cu PSG, iar Mbappe a dezvăluit pentru prima dată dialogul pe care l-a avut cu starul brazilian. 

“M-a luat sub aripa lui protectoare imediat după ce am ajuns şi m-a ajutat să mă integrez. Chiar aştepta cu mare interes să ajung la PSG. Chiar în finalul perioadei de mercato mi-a dat sms şi m-a întrebat “Când ajungi?”. I-am răspuns că sunt gata însă au apărut acele probleme şi credea că mint. Când am ajuns s-a calmat pentru că i-am explicat toată situaţia. Pe teren se uită mereu după mine şi asta m-a ajutat mult. M-a ajutat foarte mult faptul că un asemenea jucător m-a primit în acest fel”, a declarat Mbappe într-un interviu pentru France Football.

Mbappe: “Sunt puţine momente în care pot să mă comport ca un băiat de vârsta mea” 

Mbappe a devenit unul dintre cei mai mediatizaţi jucători din lume şi a spus şi latura mai puţin bună a statutului de vedetă la 18 ani: “Pentru că nu pot ieşi prea mult, prietenii mei vin destul de des în vizită. Ne jucăm, rândem şi ne gândim la altceva în afară de fotbal. Sunt însă foarte puţine momente în care pot să mă comport ca un băiat de vârsta mea. Faptul că am devenit un jucător atât de cunoscut la o vârstă atât de fragedă m-a impiedicat să duc o viaţă normală, ca orice adolescent”, a mai spus Mbappe.

Neymar şi Mbappe au devenit în această vară cei mai scumpi jucători din lume. Neymar a costat 222 de milioane de euro, în timp ce PSG va plăti în vară 180 de milioane de euro pentru Mbappe, care a fost împrumutat pentru un an cu opţiune de cumpărare obligatorie în vara anului 2018. 

Tags: