Fotbal international

Mbappe, dezvăluiri surprinzătoare! ”Ronaldo e idolul meu, dar el e cel mai bun”

Noul star al echipei Paris Saint-Germain, Kylian Mbappe Lottin, a făcut câteva dezvăluiri surprinzătoare şi l-a ales pe cel mai bun jucător din lume.
11.11.2017 | 13:11
Mbappe dezvaluiri surprinzatoare Ronaldo e idolul meu dar el e cel mai bun

Adus în această vară de la AS Monaco pentru 180 de milioane de euro, internaţionalul francez a recunoscut că starul lui Real Madrid, Cristiano Ronaldo, este idolul său şi că în copilărie avea camera plină de postere cu atacantul portughez.

Surprinzător însă, Kylian Mbappe Lottin a declarat că nu Cristiano Ronaldo şi nici coechipierul său de la Paris Saint-Germain, Neymar, nu sunt cei mai buni jucători din lume la acest moment, ci argentinianul de la FC Barcelona, Lionel Messi.

Mbappe a marcat 6 goluri în 12 meciuri la PSG

”Ronaldo este unul dintre idolii mei, l-am cunoscut când eram doar un copil şi am fost impresionat. Dar Messi este cel mai bun jucător din lume, în opinia mea”, a recunoscut Mbappe, în vârstă de 18 ani, care a fost dorit în vară de ambele superputeri din Primera Division.

Real Madrid a încercat să îl transfere pe Mbappe încă de când acesta avea 14 ani, dar atunci jucătorul a decis să refuze un transfer pe Santiago Bernabeu. În vară el a ajuns la PSG şi s-a integrat foarte bine alături de Neymar, reuşind să marcheze 6 goluri în 12 meciuri.