Fotbal international

Mbappe, gata să se bată cu idolul copilăriei, Cristiano Ronaldo, în sferturi

30.06.2018 | 20:20
Mbappe gata sa se bata cu idolul copilariei Cristiano Ronaldo in sferturi

Puştiul minune al fotbalului francez, Kylian Mbappe, este gata să se bată cu idolul copilăriei sale, Cristiano Ronaldo, în sferturile de finală ale turneului final al Campionatului Mondial din Rusia. Asta, bineînţeles, dacă portughezul va reuşi să treacă de obstacolul Luis Suarez şi al său Uruguay în optimi.

Mbappe a fost eroul Franţei în meciul cu Argentina, în care a făcut aproape totul. A marcat două goluri şi a scos penaltyul din care Griezmann a deschis scorul. Este alături de Griezmann o armă letală pentru apărările adverse, care poate ajuta Franţa să ajungă departe la acest Mondial.

Mbappe, gata să se bată cu idolul copilăriei. A fost la un pas de Real Madrid

Dacă Portugalia se va califica meciul din sferturi va fi cel mai greu pentru Mbappe. Pentru că îl va în faţă, ca adversar, pe idolul copilăriei sale, Cristiano Ronaldo. Pe vremea când era de-o şchioapă camera lui Mbappe era pur simplu tapetată doar cu pozele portughezului. Nu exista alt jucător în lume care să merite onoarea de a avea fotografia deasupra capului lui Mbappe.

Mbappe, gata să se bată cu idolul copilăriei, Cristiano Ronaldo. Franncezul l-a învins pe Messi în optimi, adică pe duşmanul lui Ronaldo
Mbappe, gata să se bată cu idolul copilăriei, Cristiano Ronaldo. Franncezul l-a învins pe Messi în optimi

Vara lui 2017 anunţa o mare mutare la Real Madrid. Spaoniolii pregătiseră 130 de milioane pentru Mbappe, însă acesta s-a temut să vină la Madrid ca nu cumva să îşi aştepte rândul până să prindă echipa. Şi ales PSG, pentru 180 de milioane. Dar la modul în care arde etapele cu evoluţiile sale fabuloase Mbappe poate deveni în curând un adevărat concurent pentru Ronaldo. La propriu.

Tags: