Sport

Mbappe, nu Martinez! Starul francez a „copiat” gestul golănesc al portarului argentinian din finala Mondială! Video

Kylian Mbappe a fost ținta principală a lui Dibu Martinez după finala Cupei Mondiale, dar acum a fost surprins copiind gestul portarului argentinian.
23.01.2023 | 19:21
Mbappe nu Martinez Starul francez a copiat gestul golanesc al portarului argentinian din finala Mondiala Video
Kylian Mbappe a ”copiat” gestul controversat al lui Dibu Martinez. Foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Messi & Co au sărbătorit exuberant triumful din finala Cupei Mondiale, contra Franței. Nu au lipsit nici gesturile controversate, numărul unu la acest capitol fiind portarul Emiliano ”Dibu” Martinez.

Kylian Mbappe a preluat gestul lui Emiliano Martinez

Emiliano ”Dibu” Martinez a fost unul dintre eroii Argentinei la Cupa Mondială din Qatar. Inclusiv prin prestația de excepție din finala contra Franței.

ADVERTISEMENT

Atunci când a parat, în finalul prelungirilor, în fața lui Kolo Muani. Iar mai apoi, a câștigat războiul psihologic cu jucătorii care au executat penaltyuri pentru adversar.

A ieșit însă în evidență și după câștigarea trofeului. Cu gestul de la festivitatea de premiere. Când a luat trofeul ”Mănuşa de aur”, l-a dus spre zona intimă și s-a uitat către tribune, către o zonă în care se aflau fanii francezi.

ADVERTISEMENT

Dar și cu multiplele ironii la adresa lui Kylian Mbappe. ”Un minut de liniște pentru Mbappe. E mort”, a fredonat Dibu Martinez în vestiare. Pentru ca, la marea petrecere din Argentina, să apară în autocarul descoperit cu o mască a francezului.

Lui Kylian, firesc, înfrângerea din finală nu i-a picat deloc bine. ”Nu voi digera niciodată acest eșec”, declara atacantul lui PSG la prima apariție pentru echipa de club după Cupa Mondială.

ADVERTISEMENT

În ceea ce privește comportamentul lui ”Dibu” Martinez, a preferat să ofere un răspuns elegant. ”Modul în care se sărbătorește nu este problema mea. Nu îmi pierd energia cu astfel de lucruri inutile”, preciza Mbappe pentru RMC Sport.

Și, se pare că referitor la acest capitol într-adevăr are puterea să zâmbească. Mărturie stă o imagine filmată la finalul antrenamentului de la Camp des Loges.

ADVERTISEMENT

Kylian Mbappe apare în stradă și, mai apoi, într-un dialog purtat, cel mai probabil, cu un coleg de echipă, a imitat gestul lui ”Dibu” Martinez.


  • Cotă NETBET pentru PSG: 4,00 este cota pentru „Kylian Mbappe primul marcator” la PSG – Reims. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT