Sport

PSG face orice pentru Kylian Mbappe. Șapte jucători sunt pe picior de plecare

Vicecampioana Franței e gata să renunțe la șapte jucători pentru a-l convinge pe Mbappe să rămână. Contractul său va expira chiar în vara anului viitor.
27.12.2021 | 12:48
PSG face orice pentru Kylian Mbappe Sapte jucatori sunt pe picior de plecare
ADVERTISEMENT

Deși toate propunerile făcute până acum au fost sortite eșecului, PSG nu concepe să-l piardă pe Kylian Mbappe. Noul plan prin care șeicii încearcă să-l întoarcă din drumul spre Real Madrid implică despărțirea nu de unul, ci de șapte jucători importanți.

PSG recurge la măsuri disperate pentru a-l convinge pe Mbappe să rămână

Potrivit cotidianului spaniol sport.es, aceștia sunt Thilo Kehrer, Abdou Diallo, Sergio Rico, Julian Draxler, Layvin Kurzawa, Mauro Icardi și, nu în ultimul rând, Rafinha, care este aproape de un împrumut la Real Sociedad.

ADVERTISEMENT

Vicecampioana Franței încearcă astfel să-i facă o ofertă de nerefuzat, pentru a fi sigură că atacantul de 23 de ani va evolua și din sezonul viitor pe „Parc des Princes”, alături de Messi și Neymar. Cu atât mai mult cu cât Florentino Perez nu îl poate contacta fără să-i înștiințeze în prealabil pe șeici.

Un club care dorește să intre în contact cu un jucător profesionist trebuie mai să îi comunice intenția clubului de care aparține în scris, înainte să înceapă negocierile cu respectivul jucător. Orice nerespectare a acestei reguli va face subiectul unor sancțiuni pertinente”, se arată în articolul 18 din Regulamentul FIFA privind Statutul și Transferul jucătorilor de fotbal.

ADVERTISEMENT

Mbappe visează să ajungă la Real Madrid. A făcut presiuni și în vară

Șansele celor de la PSG de a-l convinge pe Mbappe să-și prelungească înțelegerea rămân, însă, extrem de mici, pentru că Real Madrid este echipa la care visează să evolueze încă din copilărie. Din acest motiv, francezul a refuzat orice propunere și chiar le-a cerut insistent șeicilor să negocieze cu Florentino Perez.

A demonstrat multă personalitate. Are doar 22 de ani şi este un idol în Franţa. PSG pune presiune pe el să semneze prelungirea contractului.

ADVERTISEMENT

Din câte am aflat eu, PSG îi oferă salariul pe care îl vrea, şi a făcut-o de fiecare dată. Răspunsul său a fost, însă, mereu acelaşi: nu!

Prezentul lui Mbappe este la PSG, dar viitorul său imediat este la Real Madrid. Fotbalul nu este doar despre bani, ci şi despre vise împlinite. Iar visul lui Mbappe este să joace la Real Madrid!”, spunea jurnalistul spaniol Josep Pederol.

ADVERTISEMENT

Ancelotti e convins că lui Mbappe și Haaland le-ar plăcea să joace pe noul „Bernabeu”

Într-un interviu acordat recent, Carlo Ancelotti a evitat să se pronunțe asupra zvonurilor privind transferurile lui Mbappe și Haaland, dar a lăsat, totuși, de înțeles că noul stadion al madrilenilor ar putea constitui un avantaj important în cursa pentru cele două staruri. „Santiago Bernabeu” se află la ora actuală în plin proces de renovare.

Cu siguranță le-ar plăcea să joace pe noul stadion, viitorul acestei echipe este deja scris. Nu știu ce vor face jucătorii, dar sper că antrenorul va fi același. Nu-mi doresc decât să fiu acolo, pe bancă, în ziua în care se va deschide noul stadion!

 Viitorul lui Real Madrid e deja scris de echipa actuală și de tinerii jucători care vor sosi. Nu am nici cea mai mică îndoială. Real Madrid va fi printre cele mai bune echipe ale lumii mulți ani de acum înainte”, a declarat tehnicianul italian al grupării blanco.

ADVERTISEMENT