Fotbal international

Video. Mbappe, pus să cânte înainte de debutul de azi! Ce PORECLĂ are

Mbappe a fost pus să cânte de colegi, aşa cum se întâmplă cu toţi jucătorii nou veniţi la Paris Saint-Germain. Cu o seară înainte de debutul de azi la PSG, meciul de la Metz, noul star al...
08.09.2017 | 10:28
Video Mbappe pus sa cante inainte de debutul de azi Ce PORECLA are

Mbappe a fost pus să cânte de colegi, aşa cum se întâmplă cu toţi jucătorii nou veniţi la Paris Saint-Germain. Cu o seară înainte de debutul de azi la PSG, meciul de la Metz, noul star al fotbalului mondial a interpretat o piesă a rapper-ului francez Mr Franglish spre amuzamentul coechipierilor.

Kylian Mbappe Lottin, în vârstă de 18 ani, s-a urcat pe un scaun şi a interpretat melodia cu o voce care i-a făcut pe toţi să râdă în hohote. Atacantul francez a mai fost protagonistul unui eveniment haios, speriindu-se foarte tare după ce a rămas blocat într-un lift alături de câţiva coechipieri. Internaţionalul francez s-a ales şi cu o nouă poreclă, colegii spunându-i “Donatello”, după un personaj din desenul animat Ţestoasele Ninja. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

Mbappe a fost prezentat oficial, miercuri, la PSG, atacantul francez susţinând o conferinţă de presă alături de patronul qatarez Nasser Al-Khelaifi. Noul star al fotbalului mondial a declarat că transferul la Paris Saint-Germain este o mare oportunitate pentru cariera sa. El va purta tricoul cu numărul 29, acelaşi pe care l-a avut şi la AS Monaco.

Paris Saint-Germain l-a împrumutat pentru un sezon, până la 30 iunie 2018, pe atacantul Kylian Mbappe de la AS Monaco. Înţelegerea dintre cele două cluburi prevede şi o opţiune de cumpărare de 180 de milioane de euro. În cazul în care opţiunea de cumpărare va fi activată, Mbappe va avea contract cu PSG până la 30 iunie 2022. Kylian Mbappe este considerat marea speranţă a fotbalului francez. El a jucat în 60 de meciuri pentru AS Monaco şi a înscris 27 de goluri.