Fotbal international

Schimb de mesaje între Neymar şi Mbappe. Ce i-a scris brazilianul înainte de transferul la PSG

Kylian Mbappe a fost în centrul atenţiei în vară, fotbalistul francez fiind curtat intens de mai multe cluburi din Europa. Internaţionalul de 18 ani a povestit ce mesaje i-a transmis Neymar înainte să vină la PSG.
19.12.2017 | 21:09
Schimb de mesaje intre Neymar si Mbappe Ce ia scris brazilianul inainte de transferul la PSG

Kylian Mbappe a oferit un interviu pentru France Football în care a dezvăluit ce discuţii a purtat în vară cu Neymar, înainte să semneze cu PSG. Internaţionalul francez a povestit că starul brazilian l-a ajutat încă din prima zi în care a ajuns în capitala Franţei.

Am schimbat SMS-uri pe timpul verii, apoi el m-a luat imediat sub aripa lui, m-a ajutat să mă integrez. Ba chiar mai mult, m-a aşteptat foarte mult. Îmi dădea mereu mesaje şi mă întreba când sosesc. Eu îi spuneam că se va întâmpla curând. Cred că la un moment dat începuse să se îndoiască de transferul meu. Imediat ce am ajuns la Paris, m-a asigurat de sprijinul lui, a făcut tot posibilul pentru a mă ajuta, a avut grijă să mă integrez”, a declarat Kylian Mbappe.

Mbappe, motivat de critici

Fotbalistul de 18 ani este împrumutat de AS Monaco la PSG până în vara anului 2018. Parizienii vor fi nevoiţi să plătească 180 de milioane de euro după ce terminarea împrumutului. Kylian Mbappe a declarat că s-a simţit ca un star rock la prezentarea oficială şi a anunţat că orice critică îl motivează.

“În ziua prezentării m-am simţit ca un star rock. Toată lumea, toţi fanii m-au primit incredibil. Accept orice provocare sau critică. Dacă nu marchez două meciuri la rând văd că apar imediat critici”, a mai precizat Kylian Mbappe.