Fotbal international

Mbappe și-a scos din cameră posterele cu Ronaldo. Ce imagini a pus în locul idolului său. Foto

01.01.2019 | 12:43
Kylian Mbappe și-a scos din cameră posterele cu Ronaldo

Kylian Mbappe și-a scos din cameră posterele cu Ronaldo. După ce în trecut s-a fotografiat în camera sa ai cărei pereți erau acoperiți cu postere cu idoul său, Cristiano Ronaldo, starul de la PSG și-a făcut o nouă fotografie în aceeași ipostază, numai că de această dată imaginile cu atacantul lui Juventus Torino au fost înlocuite cu propriile poze în care au fost imortalizate cele mai importante evenimente din cariera lui Mbappe în anul 2018.

Tânărul jucător francez a avut un an extraordinar și se așteaptă ca 2019 să fie și mai bun. Atacantul lui PSG, care a câștigat Campionatul Mondial 2018 alături de echipa națională a Franței și-a felicitat de anul nou fanii pe care îi are pe rețelele de socializare. A făcut-o într-un mod inedit, printr-un montaj de imagini din camera sa. Într-o poză mai veche, Mbappe apare înconjurat de postere cu idolul său, Cristiano Ronaldo, din vremea în care portughezul juca la Real Madrid.

Fotografia cu Mbappe înconjurat de postere cu Ronaldo
Fotografia cu Mbappe înconjurat de postere cu Ronaldo

Kylian Mbappe și-a scos din cameră posterele cu Ronaldo

În cea de-a doua fotografie, Mbappe apare în aceeași ipostază, numai că imaginile cu Ronaldo au fost înlocuite cu poze de la cele mai importante evenimente sportive la care starul lui PSG a luat parte în anul 2018. “Un an nou fericit”, este mesajul care însoțește montajul foto care a strâns peste 3 milioane de aprecieri pe Instagram.

Sursa foto: Instagram
Sursa foto: Instagram

2018 a fost un an excepțional pentru Kylian Mbappe, care a fost desemnat fotbalistul francez al anului de către publicaţia France Football. A reușit să marcheze 34 de goluri în partidele jucate ]n 2018, iar cea mai bună evoluție a sa a fost în partida Franța – Argentina, încheiată cu scorul de 4-3, în optimile de finală ale Campionatului Mondial din Rusia. Mbappe a reușit să marcheze două goluri împotriva Argentinei și a obținut și o lovitură de la 11 metri. Franța a câștigat Cupa Mondială după 4-2 împotriva Croației.