Mbappe şi Donnarumma în echipa ideală a sezonului U 20. Girona oferă un nume surprinzător pe această listă

Tibi Demeter   
in Fotbal international
13/11/2017, 17:27
Mbappe şi Donnarumma în echipa ideală a sezonului U 20. Girona oferă un nume surprinzător pe această listă

Kylian Mbappe, fotbalistul care a fost împrumutat cu opţiune obligatorie de cumpărare de către PSG de la AS Monaco, este principalul star al echipei. Internaţionalul francez a fost plasat alături de Marcus Rashford de la Manchester United şi Federico Chiesa de la Fiorentina în linia ofensivă a echipei, într-un sistem 3-4-3. 

Gianluigi Donnarumma, goalkeeper-ul titular al celor de la AC Milan, domină în topul tinerilor portari din Europa şi este prezent  şi în această formulă.  Antonio Latorre, poreclit Lato, a fost plasat în linia de fund în urma evoluţiilor excelente de la Valencia în acest start de sezon, fiind alături de Alexander-Arnold de la Liverpool şi De Ligt de la Ajax cei trei fundaşi.

Serie A oferă cei mai mulţi jucători în echipa ideală sub 20 de ani

Manuel Locatelli de la AC Milan şi Kai Havertz de la Bayern Leverkuse asigură zona mijlocului terenului, în timp ce Christian Pulisic de la Borussia Dortmund şi surprinzătorul Douglas Luiz, fotbalistul împrumutat de Girona de la Manchester City, sunt cei doi mijlocaşi laterali în formula gândită de jurnaliştii de la FourFourTwo.

Cum arată formaţia ideală: Donnarumma (Milan) – Arnold (Liverpool), De Ligt (Ajax), Lato (Valencia) – D. Luiz (Girona), Locatelli (Milan), Havertz (Leverkusen), Pulisic (Dortmund) – Chiesa (Fiorentina), Mbappe (PSG), Rashford (Man. United). În ciuda parcursului excelent pe care îl are naţionala României U-21, ţară noastră nu are niciun reprezentat pe această listă.

Ştirea MOMENTULUI

Cum s-a bucurat un suporter orb şi surd la golul lui Coutinho. Video

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.