Mbappe şi Donnarumma în echipa ideală a sezonului U 20. Girona oferă un nume surprinzător pe această listă

Kylian Mbappe, Ginaluigi Donnarumma, Christian Pulisic

FourFourTwo, una dintre cele mai cunoscute publicaţii sportive din lume, a format o echipă ideală a jucătorilor U20 care evoluează în acest moment în Europa.

Kylian Mbappe, fotbalistul care a fost împrumutat cu opţiune obligatorie de cumpărare de către PSG de la AS Monaco, este principalul star al echipei. Internaţionalul francez a fost plasat alături de Marcus Rashford de la Manchester United şi Federico Chiesa de la Fiorentina în linia ofensivă a echipei, într-un sistem 3-4-3. 

Gianluigi Donnarumma, goalkeeper-ul titular al celor de la AC Milan, domină în topul tinerilor portari din Europa şi este prezent  şi în această formulă.  Antonio Latorre, poreclit Lato, a fost plasat în linia de fund în urma evoluţiilor excelente de la Valencia în acest start de sezon, fiind alături de Alexander-Arnold de la Liverpool şi De Ligt de la Ajax cei trei fundaşi.

Serie A oferă cei mai mulţi jucători în echipa ideală sub 20 de ani

Manuel Locatelli de la AC Milan şi Kai Havertz de la Bayern Leverkuse asigură zona mijlocului terenului, în timp ce Christian Pulisic de la Borussia Dortmund şi surprinzătorul Douglas Luiz, fotbalistul împrumutat de Girona de la Manchester City, sunt cei doi mijlocaşi laterali în formula gândită de jurnaliştii de la FourFourTwo.

Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real!! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de astăzi

Cum arată formaţia ideală: Donnarumma (Milan) - Arnold (Liverpool), De Ligt (Ajax), Lato (Valencia) - D. Luiz (Girona), Locatelli (Milan), Havertz (Leverkusen), Pulisic (Dortmund) - Chiesa (Fiorentina), Mbappe (PSG), Rashford (Man. United). În ciuda parcursului excelent pe care îl are naţionala României U-21, ţară noastră nu are niciun reprezentat pe această listă.

viewscnt
OraPostulSportEveniment
20:45Telekom Sport 1
Liga 1 Botoşani - Craiova
1 EUR4.6536 lei-0,0010
1 USD3.9215 lei-0,0091
1 XAU162.5645 lei-0,7091