Cele mai citite

McEnroe: “Kyrgios, jucătorul care ne-a moştenit pe mine şi pe Ilie Năstase”

Într-un interviu acordat pentru Ubitennis, John McEnroe îl numeşte pe australianul Nick Kyrgios ca fiind omul perfect pentru a moşteni testamentul lăsat de el şi de Ilie Năstase.
Autor: Gabriel Esanu | 03.04.2018 | 13:49
McEnroe:

Tenisul avea nevoie de un bad-boy, este părerea lui John McEnroe, care apreciază că Nick Kyrgios a adus în circuitul ATP aspecte de care era mare nevoie, după câţiva ani în care acest tipar de non-conformist părea să fi dispărut. 

“Nick Kyrgios este jucătorul care a moştenit testamentul lăsat de mine şi de Ilie Năstase. Într-un fel, îl considerăm ca un nepot al nostru. Totuşi, există un anumit aspect la care jocul lui trebuie neapărat să se schimbe. Atât, pentru că în rest face totul bine”, a spus McEnroe pentru sursa citată.

Deţinător a şapte titluri de Grand Slam, McEnroe i-a explicat lui Kyrgios ce ar trebui să schimbe în cariera sa: “Să nu mai renunţe atunci când situaţia este grea. Este genul de jucător care aruncă prosopul. Îl înţeleg, nu toată lumea este ca Nadal, să lupte pentru fiecare punct. Ştiu cât de greu este atunci când diferenţa faţă de adversar e mare, mai este şi o zi călduroasă. Simţi că e timpul să cedezi, dar nu ar trebui să mai facă asta”, a mai spus McEnroe.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!