Simona Halep

McEnroe și Evert, dialog incitant înainte de Simona Halep – Serena Williams: “E cea mai bună”

20.01.2019 | 10:53
McEnroe si Evert dialog incitant inainte de Simona Halep  Serena Williams E cea mai buna

Partida Simona Halep – Serena Williams a stârnit deja interesul tuturor. Cea mai tare întâlnire a optimilor de finală de la Australian Open este comentată de toți specialiștii. John McEnroe și Chris Evert au avut un dialog incitant înaintea jocului pentru ESPN. Pe plus a ieșit Serena Williams, pe care Evert o vede chiar favorită a turneului de la Melbourne.

„Serena a fost minunată. A fost atât de dominantă, a acoperit excelent terenul, peste 70% din primul serviciu a fost bun, ceea ce este foarte bine. Serena a jucat atât de bine încât o văd favorită la Australian Open. Serena te forțează să-ți ridici nivelul și pierzi dacă nu o faci”, a spus Chris Evert despre prestația fostului lider mondial din circuitul WTA.

McEnroe și Evert, dialog incitant înainte de Simona Halep - Serena Williams. Simona Halep la AO
Simona Halep a declarat cînaintea meciului direct că nu se teme de Serena Williams

McEnroe și Evert, dialog incitant înainte de Simona Halep – Serena Williams

Mai mult de atât, McEnroe a întrebat-o pe Evert dacă Serena joacă atât de bine încât să își poată trece în palmares trofeul. Răspunsul americancei a fost unul cât se poate de ferm. „Nicio altă jucătoare din turneu nu a arătat nivelul pe care l-a avut Serena până acum. Sincer, cred, cred că poate să câștige, a fost cea mai bună în această primă săptămână. Evident că în a doua săptămână de la Australian Open se pot schimba multe, au rămas cele mai bune jucătoare, dar până acum a fost cea mai bună de la Melbourne”, a adăugat Chris Evert.

Partida dintre Simona Halep și Serena Williams se va desfășura luni dimineață, de la ora 10.00, ora României. Meciul se dispută pe Rod Laver Arena, cel mai important teren de la Melbourne și le aduce față în față pe ultimele două protagoniste ale circuitului. Serena Williams s-a retras din tenis pentru a naște, în momentul în care se afla pe prima poziție în clasament, în timp ce Simona Halep a fost cea care a deținut supremația în ultima perioadă.

  • 10.00 este ora la care se dispută, luni dimineață, partida Simona Halep – Serena Williams