Video. McGregor a făcut scandal! A sărit să bată un arbitru într-o gală UFC

Connor McGregor, arbitru, mma, UFC, fight

Connor McGregor a revenit în atenţia lumii după meciul de box cu Flyod Mayweather, de această dată după ce a sărit să bată un arbitru într-o gală UFC.

"The Notorious" a fost prezent la gală în calitate de spectator pentru a-i face galerie coechipierului Charlie Ward, care a obţinut prima victorie în circuitul Bellator. După ce l-a felicitat pe Ward, McGregor a sărit la arbitru. 

A intrat în cuşcă şi a alergat să îl bată pe arbitru. Irlandezul a fost furios pentru că arbitrul i-a făcut observaţie să stea jos într-un eveniment precedent, la o gală UFC. The Sun scrie că McGregor a dat un pumn şi l-a bruscat pe arbitrul din ring. 

McGregor, scos în afara arenei 

În momentul în care a fost imobilizat, irlandezul a continuat să îl înjure pe arbitru spunând că îi este silă de el. McGregor a fost scos în afara arenei de forţele de ordine şi nu a mai avut voie să participe la gală.

Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real!! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de astăzi

Connor McGregor nu a mai luptat din finalul lunii august când şi-a făcut debutul în box împotriva lui Floyd Mayweather. Atunci, irlandezul a pierdut prin KO, însă a fost cel mai bănos meci din viaţa lui. În ciuda înfrângerii el a încasat aproximativ 100 de milioane de dolari din acel meci. 

Citeste tot articolul »
viewscnt
OraPostulSportEveniment
20:45Telekom Sport 1
Liga 1 Botoşani - Craiova
1 EUR4.6536 lei-0,0010
1 USD3.9215 lei-0,0091
1 XAU162.5645 lei-0,7091