Sport

McGregor s-a bătut cu un român! Cum s-a descurcat “Bombardierul” Pascu

05.09.2018 | 09:49
McGregor s-a bătut cu un român. Se pregăteşte pentru meciul din 6 octombrie

Celebrul luptător irlandez Conor McGregor s-a bătut cu un român! Eveninentul s-a consumat marţi la Dublin, la sala de luptă a irlandezului, iar cel care l-a înfruntat a fost românul Ion Pascu, supranumit “Bombardierul” în lumea luptelor de MMA.

Conor McGregor se pregăteşte pentru bătălia pentru titlul mondial contra lui Khabib Nurmagomedov, care va avea loc pe 6 octombrie la Las Vegas. McGregor este favorit să îşi învingă adversarul înainte de limită, dar irlandezul vrea să evite orice surpriză şi a lăsat toate distracţiile nocturne şi alcoolul, pregătindu-se asiduu pentru meci.

McGregor s-a bătut cu un român. Lupta a avut loc la Dublin

În acest scop, pe lângă pregătirea la sânge pe care o face, el susţine şi meciuri de antrenament. Marţi el l-a avut în faţă, pe ring, pe românul Ion Pascu, supranumit “Bombardierul”, sportiv aflat sub contract cu firma Bellator, cea mai tare promoţie de MMA din circuit. Faptul că a putut lupta cu McGregor nu l-a speriat în nici un fel pe Pascu, disputa întinzându-se pe durata a patru reprize. Evident, nu s-a urmărit de către vreunul dintre comatanţi distrugerea partenerului de ring, însă la final McGregor, care are nu mai puţin de 25 de milioane de urmăritori pe Instagram, a postat pe pagina sa doar două cuvinte, dar care spun totul despre replica primită de la român: “Bună luptă”.

McGregor s-a luptat cu un român. Ion Pascu, zis
McGregor s-a luptat cu un român. Ion Pascu, zis “Bombardierul” a luptat patru reprize cu irlandezul

McGregorva reveni după doi ani într-o bătaie în  UFC, iar meciul cu rusul Nurmagomedov este aşteptat să aducă foarte mulţi bani şi celor care vor transmite lupta prin sistemul pay-for-view. Circa 2 milioane de oameni sunt aşteptaţi să vizioneze pe bani buni lupta care se va desfşura la Las Vegas, dintre care aproape jumătate vor fi ruşi. Nurmagomedov este neînvins, cu 26 de succese din tot atâtea posibile, însă specialiştii consideră că nu are nici o şansă în disputa cu fiorosul irlandez.

McGregor a luptat cu Mayweather în aşa zisul “meci al secolului”

Conor McGregor a spart toate bursele din punct de vedere finaciar împreună cu fostul mare campion din lumea boxului, americanul Floyd Mayweather pe 26 august 2017. Lupta, încheiată în runda a 10-a prin victoria americanului, a fost îndelung contestată, fiind considerată de către mulţi drept un mare aranjament mediatic, în scopul obţinerii unor câştiguri uriaşe din partea organizatorilor, dar şi a celor doi protagonişti, care au avut burse impresionante. 100 de milioane de dolari a fost bursa lui Mayweather, dar nici McGregor nu a fost departe de aceeaşi sumă.

A fost numită bătălia secolului, iar printre cei prezenţi la evenimentul ţinut tot la Las Vegas s-au aflat celebrităţi de la Hollywood, precum Leonardo Di Caprio, Bruce Willis sau Jennifer Lopez sau din sport, baschetbaliştii LeBron James şi James Harden şi fosta mare figură controversată a ringului, Mike Tyson.

McGregor s-a văzut clar că nu avea nici cea mică şansă să îl doboare pe american, care a controlat permanent disputa cu lejeritate, iar când a apăsat serios pe accelerator “petrecerea” s-a terminat, irlandezul fiind redus la tăcere. A fost ultima apariţie a lui Floyd Mayweather, care de atunci a ţinut-o doar în distracţii şi în pariuri, capitol la care americanul este as, câştigând sume consistente şi din alte sporturi decât boxul, unde a fost un adevărat as.