Galerie foto. McGregor s-a pozat cu extratereştrii! Weekend nebun petrecut în Amsterdam!

Tibi Demeter   
in Galerie foto
13/02/2018, 18:58
Galerie foto. McGregor s-a pozat cu extratereştrii! Weekend nebun petrecut în Amsterdam! GALERIE FOTO

Campionul din UFC  şi-a petrecut weekend-ul în Amsterdam, fiind văzut în timp ce a vizitat o cafenea de canabis. McGregor a vizitat Ripley’s Believe It or Not, cunoscut ca fiind cel mai ciudat loc din capitala Olandei.

Irlandezul de 29 de ani s-a distrat copios în momentul în care s-a fotografiat lângă un extraterestu fals şi un manechin vopsit în verde. McGregor şi-a continuat vizita şi la barul cu vodkă, unde a combinat mai multe coktail-uri

McGregor se pregăteşte de o nouă luptă cu Mayweather

Cei doi adversari ar putea reedita lupta din august 2017, disputată în Las Vegas şi cunoscută de lumea întreagă sub numele de “Money Fight”. Agenţii lui McGregor şi Mayweather se află în discuţii avansate pentru disputatea unei lupte pe reguli de MMA.

Irlandezul Conor McGregor are un palmares de 21 de victorii şi trei partide pierdute în MMA. Partida cu Mayweather a fost singura de box din cariera sportivului în vârstă de 29 de ani. Mayweather împlineşte pe 27 februarie 41 de ani.

 

Ştirea MOMENTULUI

Gigi Becali a dezvăluit cum l-a transferat pe Alexandru Stan. “Am zis că-l iau împrumut o săptămână şi îl trimit înapoi!”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×