Life

Meat Loaf, acuzații dure pentru China! Ce a spus cântărețul despre boala care l-a răpus și regimul de la Beijing

Cu câteva luni înainte de a muri, cunoscutul star rock a lansat acuzații dure la adresa Chinei, locul unde a apărut pentru prima dată virusul ucigaș.
22.01.2022 | 16:45
Meat Loaf acuzatii dure pentru China Ce a spus cantaretul despre boala care la rapus si regimul de la Beijing
ADVERTISEMENT

Cunoscutul cântăreț a murit vineri, la vârsta de 74 de ani, după ce s-a infectat cu Covid-19.

În luna septembrie, Meat Loaf a postat un filmuleț pentru un fan în care îi urează La mulți ani.

Cu această ocazie a făcut acuzații dure la adresa Chinei, locul în care a debutat pandemia de coronavirus.

ADVERTISEMENT

Meat Loaf, acuzații dure pentru China! Ce a spus cântărețul despre boala care l-a răpus și regimul de la Beijing

Legendarul cântăreț rock s-a stins din viață la vârsta de 74 de ani.  Se pare că în urmă cu o săptămână acesta a fost nevoit să-și anuleze mai multe întâlniri după ce s-a îmbolnăvit de Covid, iar starea sa nu era deloc bună.

Meat Loaf s-a declarat încă de la începutul pandemiei împotriva lockdown-ului, dar și a purtării măștii de protecție și a făcut o serie de declarații controversate.

ADVERTISEMENT

În luna septembrie, artistul i-a trimis unui fan un filmuleț cu ocazia zilei de naștere. În aceeași filmare, acesta făcea și acuzații grave la adresa Chinei.

Captura film
Captura film

“Marty, ai grijă de tine. Sper că poți să ai măcar familia aproape pentru a petrece de ziua ta. Știu că în acest moment Covid-ul este un obstacol pentru toți și toți suferim. Tu poți să dai vina pe China, asta este”, a spus artistul.

ADVERTISEMENT

Artistul avea probleme medicale încă de atunci. I-a transmis fanului să nu îi poate cânta pentru că tocmai a făcut o endoscopie. În plus, suferea de astm.

Încă de la începutul pandemiei de coronavirus, Meat Loaf, pe numele său real Marvin Lee Aday, s-a declarat împotriva vaccinării, a lockdown-ului sau a purtării măștii.

ADVERTISEMENT

Nu se știe dacă acceptase sau nu să se vaccineze: “Dacă mor, mor. Nu o să fiu niciodată controlat”, declarase artistul.

În unul dintre ultimele sale interviuri, reporterul l-a întrebat dacă nu se teme de Covid, iar acesta a răspuns:

“Oh, mi-e frică de moarte! Glumești cu mine? Îmi pare rău, dar, am înțeles că viața a fost oprită pentru un timp, dar ei nu pot continua să o oprească din cauza politicii. Iar în acest moment, chiar asta se întâmplă. Ei nu fac nimic. Nu vă împiedică să vă îmbolnăviți”, a spus cântărețul pentru Pittsburgh Post Gazette.

ADVERTISEMENT