Carousel hot news

Primul meci acasă obligă! “Putem trece de Petrolul!”

CSMS Iaşi joacă în etapa 3 primul meci acasă din acest campionat. Cu 4 puncte în primele două runde, moldovenii confirmă forma bună din returul sezonului trecut şi vor să continue pe...
21.07.2015 | 22:55
Primul meci acasă obligă!
ADVERTISEMENT

CSMS Iaşi joacă în etapa 3 primul meci acasă din acest campionat. Cu 4 puncte în primele două runde, moldovenii confirmă forma bună din returul sezonului trecut şi vor să continue pe aceeaşi linie şi cu Petrolul duminică, de la ora 21:00. Preşedintele executiv Florin Prunea crede că CSMS poate învinge echipa ploieşteană.

“Este extrem de important că am pornit cu dreptul în acest campionat. Sper să continuăm pe aceeaşi linie. Duminică jucăm primul meci acasă după foarte mult timp şi trebuie neapărat să luăm cele trei puncte. Iaşiul a devenit o echipă respectată în Liga I şi cred că putem trece de Petrolul. Sper ca publicul să vină într-un număr cît mai mare pentru a susţine echipa. Trebuie să strîngem cît mai multe puncte în acest debut de sezon, pentru a nu mai trece prin emoţiile din sezonul trecut”, a declarat Florin Prunea la un post de televiziune.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 850. 32 pagini + CD. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri